loader
Foto

Despre proiecte cu fonduri europene, la „Investiți în România!”

Pe 21 septembrie, de la ora 21:00, Octavian-Dragomir Jora și echipa emisiunii „Investiți în România" vă invită să revedeți o ediție despre cum pot contribui finanțările europene la dezvoltarea României.

 

Octavian-Dragomir JORA, gazda emisiunii, a discutat cu Mircea-Gheorghe Hava, membru al Parlamentului European, despre oportunitățile pe care le are statul român în atragerea fondurilor comunitare în perioada 2021-2027 și cum trebuie sprijinite autoritățile şi mediul de afaceri pentru a avea acces la banii europeni.

Ar putea Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila să devină un magnet pentru noi afaceri şi totodată să diminueze exodul românilor din zonă? Ne-a spus primarul Brăilei, Viorel Marian Dragomir, la „Investiţi în România!”

(w882) podul de l

Tot în această ediție am stat de vorbă cu Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, despre cel mai ambiţios şi cel mai aşteptat proiect, Aeroportul Braşov-Ghimbav, dar şi despre celelalte iniţiative materializate cu ajutorul finanţărilor Uniunii Europene.

(w882) aeroport b

Jurnaliștii emisiunii „Investiţi în România!” v-a invitat să urmăriţi reportaje cu Gheorghe Dămian, primarul comunei Ciugud, judeţul Alba, despre cele mai importante proiecte cu bani europeni pe care le-a dezvoltat pentru a creşte atractivitatea zonei şi pentru a îmbunătăţi nivelul de trai al locuitorilor.

(w882) drum

Tot în această ediţie, v-am spus cum a devenit Oradea campioană la atragerea fondurilor comunitare, într-un reportaj realizat de Roxana Segneanu, jurnalist TVR. Iar de la preşedintele Consiliului de Administraţie al Angiomedica, Cecilia Covrig, am aflat cu ce resurse financiare a reuşit să construiască primul spital privat de cardiologie şi boli cardiovasculare din Bucureşti, dat fiind faptul că, timp de patru ani a încercat să obţină bani europeni, însă, fără succes.

(w882) cristina l

Invitaţii lui Octavian-Dragomir JORA au fost:

●       MIRCEA-GHEORGHE HAVA - eurodeputat

●       ADRIAN VEȘTEA - președinte Consiliul Județean Brașov

●       VIOREL MARIAN DRAGOMIR - primar Brăila

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...