loader
Foto

Floretista Maria Boldor a fost testată pozitiv la un control antidoping

A căzut testul antidoping: floretista Maria Boldor, medaliată cu bronz la ultimele Campionate Mondiale de Scrimă, a fost depistată pozitiv la un control de rutină, anul trecut.

 

Sportiva legitimată la CSA Steaua a fost supusă unui control în luna noiembrie şi a fost testată pozitiv la Enobosarm (ostarină), urmând să solicite contraexpertiza la proba B. Ea a motivat ANAD-ului că a folosit întăritoare de efort.

Agentia Nationala Antidoping  a notificat sportiva si Federația Româna de Scrima, iar dacă rezultatele  probei B confirmă rezultatul pozitiv, sportiva riscă o suspendare. Durata suspendării poate fi diferită, de la 2-4 ani,  in functie de modul în care va coopera cu ANAD.

Maria Boldor a fost desemnată cea mai bună scrimeră a României în anul 2022, când a cucerit și medalia de bronz la Mondialele de la Cairo, în concursul individual.

Până la soluționarea cazului, sportiva a fost suspendată din activitatea lotului național de floretă.

Sursă foto: Agerpres

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...