loader
Foto

Galerie foto

Filmele „Comoara apaşilor” şi „Baraba”, la TVR 1

O poveste de răzbunare din teritoriile sălbatice ale Arizonei, dar şi călătoria spirituală a supravieţuitorului Baraba, care descoperă căinţa şi adevărata putere a credinţei, vedem la TVR 1 în săptămâna 22-28 aprilie.

 

Marţi, 23 aprilie, imediat după Telejurnal, de la 21.30, TVR 1 difuzează un western nou, producţie 2018, în regia lui Royston Innes, în care rolurile principale sunt interpretate de Ric Maddox, Shawn Parsons, Sasha Higgins, Malcolm Madera. Comoara apaşilor (DEAD MEN – SUA, 2018), partea I, ne duce în teritoriile sălbatice ale Arizonei, la jumătatea secolului XIX, unde tânărul Jesse Struthers are de dus o luptă dublă: pentru a răzbuna moartea tatălui său, ucis mişeleşte, şi pentru a apăra un trib de apaşi de atacurile armatei, care vrea să-i silească să-şi părăsească pământurile străvechi. Vedem partea a doua a western-ului Comoara apaşilor tot la TVR 1 miercuri, 24 aprilie, la 21.30.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

Iar vineri, 26 aprilie, tot de la 21.30, la TVR 1 vedem filmul Baraba (BARABBAS - Italia, SUA, 2012), o dramă biblică inspirată de romanul omonim al lui Par Lagerkvist, câştigător al premiului Nobel pentru literatură. În distribuţie: Billy Zane, Cristiana Cappotondi, Filippo Nigro; regia: Roger Young.

(w882)

Când Pilat din Pont permite mulţimii să salveze un condamnat la moarte chiar în ajunul sărbătorii pascale, Baraba este cel ales, iar Iisus Hristos va fi răstignit. Povestea urmăreşte călătoria spirituală a supravieţuitorului Baraba, care ajunge să descopere atât căinţa, cât şi adevărata putere a credinţei.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...