loader
Foto

Festivalul Sanremo, în direct şi exclusivitate la TVR 2

Spectacolul poate fi urmărit şi înregistrat pe TVR HD

 

În perioada 12-16 februarie, TVR 2 va transmite de la ora 21.40, în direct şi exclusivitate pentru România, cea de-a 63-a ediţie a Festivalului Cântecului Italian Sanremo 2013. Va fi o transmisiune maraton de peste 20 de ore a celor cinci seri de festival cu programul lor integral cuprinzând concursul, recitalurile şi, evident, Gala Laureaţilor.

Pentru români, festivalul va fi şi o avanpremieră a selecţiei naţionale Eurovision, deoarece pe scena Sanremo vor evolua 22 de artişti dornici să participe la concursul Eurovision 2013 din Suedia. Este vorba de 14 nume consacrate şi de 8 interpreţi talentaţi, aflaţi la începutul carierei, care luptă pentru câştigarea trofeului Sanremo şi pentru a reprezenta Italia la Eurovision.

Pentru prima dată, ei vor avea dreptul să interpreteze câte două melodii, diferite ca gen muzical, iar câştigătorul va fi ales în baza notelor primite de la un juriu de specialitate (50%) şi a televotingului telespectatorilor (50%).

Alături de concurenţi, la Sanremo sunt invitaţi speciali artişti şi vedete de talie internaţională, precum: Andrea Bocelli, Al Bano, Ricchi e Poveri, top-modelul Bar Refaeli, fotbalistul Roberto Baggio, balerinul Lutz Foster.

Marţi, 12 februarie, de la ora 21.40, telespectatorii TVR 2 îi vor putea urmări pe parcursul a patru ore nu doar pe primii participanţi la concursul Sanremo, dar şi pe invitaţii speciali ai primei seri: Toto Cutugno, cu un scurt recital şi Carla Bruni, cu noul său album.

Dacă rataţi spectacolul muzical de pe TVR2, îl puteţi urmări a doua zi pe TVR HD, începând cu ora 14:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.