loader
Foto

Galerie foto

Fan HOLOGRAF - „Pur și simplu, undeva… aproape!”

Sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 22.00, la TVR3, s-a difuzat al treilea episod al Integralei „Remix”.

 

Ediția urmărește trupa (între 1998 și 2009) la apogeu, din toate punctele de vedere, cu turnee de lansare a unor discuri pline de hituri, videoclipuri în heavy rotation și o holo…manie care atinge o nouă generație de fani.

Emisiunea trece în revistă discurile de studio „Supersonic”, apoi „Holografica”. În cazul „Pur și simplu” sunt incluse mai multe filmări „making of” din țară...

(w882)

Turneul de lansare din 2003, filmat de TVR sub coordonarea Ginei Stroian, cu multe apariții surpriză, unele în premieră, culminând cu concertul de la Sala Polivalentă.

(w882)

Pur și simplu” este și momentul lansării unui volum biografic cu interviuri, semnat de realizatoarea TVR Iași Carmen Olaru, dar și al primei emisiuni retrospective „Remix”, filmată la Club A în momentul plecării în turneu.

(w882)

Cu secvențele recitalului de la „Cerbul de Aur 2009”, ediția include melodii apărute pe albumul discografic din 2006, „Taina”, și acesta acompaniat de un turneu de lansare filmat de TVR, abordat cu cei doi colaboratori consacrați – multiinstrumentistul solist Mihai Coman și percuționistul Emil Soumah.

(w882)

(w882)

Un alt instrumentist și solist – Marius Bațu – este solicitat pentru reprizele și concertele unplugged. Firește, la concertele și turneele importante, este invitat chitaristul veteran Nuțu Olteanu, intervievat de „Remix” în 2009 („Primăvara începe cu tine”).

(w882)

Credite foto: holograf.ro, Ștefan Dumitraș

Producător Doru Ionescu

Emisiunea poate fi urmărită online pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.