loader
Foto

Galerie foto

Excelență, profesionalism și lecții de viață la „Drag de România mea!”

La „Drag de România mea!” emoțiile se împletesc cu noutățile, amintirile și cu muzica de calitate, pe 10 iulie, într-o redifuzare de excepție, de la ora 15:00, la TVR2.

 

Uneori ne putem ghida viața după modelele din jur.

Putem găsi exemple în poveștile admirabile ale celor care și-au construit existența după principii solide, dăruind celor din jur din priceperea și talentul lor.

(w882) drag de ro

Actrița Medeea Marinescu sosește la noi pentru a ne povesti despre debutul său artistic în filmul „Maria Mirabela”, dar și despre experiențele alături de unii dintre cei mai de seamă actori români şi străini.

(w882) drag de ro

Este medic primar de chirurgie cardiovasculară, doctor în Ştiinţe Medicale şi, nu în ultimul rând, este şi prietenul vedetelor din România. Doctorul Zoltan Galajda este cel care, în momentele mai dificile, a fost alături de Jolt Kerestely, Stela Enache sau Marina Voica.

(w882) drag de ro

Pentru dăruirea şi sacrificiul de care a dat dovadă întotdeauna, noi îi mulţumim din inimă doctorului Galajda prin intermediul unor surprize muzicale.

(w882) drag de ro

Din anul 2007 este actor al Teatrului de Revistă Constantin Tănase din Bucureşti, iar în urmă cu 3 ani debuta ca regizor, textier şi scenarist. Cu o istorie impresionantă de viaţă, Alin Gheorghișan vine, în premieră, în studioul emisiunii „Drag de România mea!”.

(w882) drag de ro

Testul sincerității este rezervat surorilor populare Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota.

(w882) drag de ro

Artistele ne aduc Oltenia mai aproape prin joc şi voie bună.

Paul Surugiu - Fuego va lansa cel mai recent cântec, o piesă compusă de Eugen Doga pe versurile poetului cu pălărie, Narcis Avădănei.

(w882) fuego

Ne sunt aproape baletul condus de Florin Mariș și trupa Supermarket!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:15

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...