loader
Foto

Evenimentele săptămânii, în dezbatere la Ultima ediţie de la TVR 1

Duminică, 17 februarie, de la ora 13.00

 

Cele mai importante subiecte ale săptămânii sunt analizate duminică, 17 februarie, la Ultima Ediţie, de la TVR 1, ediţie care va fi moderată de jurnalistul Claudiu Lucaci.

Papa Benedict al XVI-lea renunţă la pontificat. Declaraţia venită de la Vatican a zguduit şi a pus pe gânduri întreaga lume. Claudiu Lucaci discută acest subiect împreună cu lideri ai bisericilor catolică şi ortodoxă, punctând implicaţiile anunţului alături de jurnalistul de politică externă Bogdan Chirieac.

Ultima Ediţie porneşte de la scandalul mondial al etichetării false a alimentelor şi ajunge să dezbată, cu un reputat specialist în alimentaţie, dr. Gheorghe Mencinicopschi, efectele toxice ale produselor alimentare.

După ce reality show-urile au făcut rumoare în piaţa media, Ultima Ediţie vă prezintă faţa ascunsă a emisiunilor mondene. În studioul TVR se va afla un pionier al reality show-urilor din România, producătorul de televiziune Vlad Sterescu.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.