loader
Foto

Eurovision Song Contest arată Olanda în 41 de filme de prezentare

În conformitate cu tema Open Up, echipa de bază a Eurovision Song Contest 2021 solicită comunității olandeze să vină cu locații unice în care să poată fi înregistrate cărțile de vizită ale concurenților - scurtele filme introductive dintre melodii, care prezintă cei 41 de participanți.  

 

Anul trecut, s-au căutat grupuri și asociații pentru a întâmpina un artist Eurovision pentru conceptul de carte de vizită. Deoarece nu este sigur în acest moment dacă artiștii vor putea călători în Olanda pentru a înregistra personal postcardul, Core Team a optat acum pentru un concept diferit.

Anul acesta, artiștii vor fi prezentați publicului prin intermediul imaginilor filmate în propria țară. "Afișăm aceste imagini în cadrul unei așa-numite„ case mici ”. Am înființat acea casă în diferite locuri din Olanda care se potrivesc artistului, astfel încât să le cunoaștem bine", spune șeful show-ului, Gerben Bakker.

Deschide-te către lume

"Casa este o temă centrală, tocmai pentru că sufrageriile noastre nu au fost niciodată mai importante decât anul acesta. Și, în același timp, ne deschidem casa către restul lumii. Și pentru aceste case mici, căutăm locații unice în Olanda; cele mai frumoase și speciale locuri din țara noastră pe care le putem înfățișa spectaculos."

Organizatorii Concursului Eurovision sunt în căutarea unor locuri fotogene, de preferință în aer liber. "Locațiile pot fi locații bine cunoscute, dar suntem cu siguranță deschiși la pietrele prețioase încă nedescoperite pe care țara noastră le poate oferi", a adăugat Gerben. „Deoarece vor fi filmate și la distanta și în întregime, trebuie să avem suficient spațiu în jurul casei pentru a putea să o plasăm și să o filmăm”.

Aceste locații sunt înregistrate de preferință la municipalitate sau regiune. Inscrierile unor proprietăți private sunt binevenite, dar propunerile prezentate împreună cu municipalitatea sunt mai susceptibile de a fi alese. „Așadar, surprindeți-ne și înregistrați-vă, astfel încât să vă puteți arăta spotul unic către 180 de milioane de telespectatori din întreaga Europă”, conchide Bakker.

Cum să se înregistreze

Municipalitățile sau regiunile care sunt interesate să facă parte dintr-una din cărțile de vizită se pot înregistra prin songfestival.nl. Perioada de înscriere este deschisă până la 31 decembrie 2020. Înregistrarea va avea loc în martie și aprilie, iar videoclipurile vor fi produse de producătorul TV IDTV în numele Eurovision Song Contest 2021.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...