loader
Foto

Eurovision România: ultimul termen de solicitare a unui wild card e 10 ianuarie

Conform Regulamentului Selecției Naționale

 

Având în vedere datele stabilite pentru cele două semifinale, termenul limită până la care poate fi solicitată calificarea unor piese în condițiile prevăzute de cap. VI, pct. 1.1. Lit. c) a Regulamentului Selecției Naționale este joi, 10 Ianuarie, ora 22,00.

Organizatorii vor activa această modalitate de calificare doar în cadrul semifinalelor, timpul dintre semifinala de la Arad (10 februarie) și marea finală (17 februarie) nefiind suficient.

Pot fi propuse doar piese care nu au fost înscrise în preselecția din perioada 9 noiembrie - 10 decembrie 2018. Argumentarea solidă a motivelor pentru care acestea nu au putut participa la prima etapă este una din condițiile esențiale a analizei oricărei propuneri, aceasta urmând să fie transmisă la adresa de email eurovision.romania@tvr.ro.

Solicitările pot fi depuse exclusiv online, pe siteul oficial și urmează a fi evaluate în baza acelorași criterii de selecție, atât administrative cât si artistice, avute în vedere la departajarea semifinaliștilor. După parcurgerea unui traseu similar celui impus în preselecție, vineri, 11 ianuarie, organizatorii vor comunica piesele calificate în cele două semifinale pe această cale extraordinară, consacrată sub denumirea de wild card.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...