loader
Foto

Eurovision 2022: Detalii despre planurile scenei

Eurofestival News a divulgat detalii despre planurile de construcție a scenei Eurovision Song Contest 2022, de la Torino, Italia.

 

Potrivit unui document văzut pe site:

Scena va fi formată din 7 platforme concentrice, cu mișcare liniară de alunecare de 180 de grade în ambele sensuri, care vor avea un perete central și 6 arcade concentrice pentru un diametru de 19 metri și o înălțime de 9 metri și jumătate.

Structurile și motoarele pentru deplasarea scenei, împreună cu trapele-lumini, poduri mobile și un suport pentru pereții LED vor fi adăpostite într-o zonă de tâmplărie metalică de 630 de metri pătrați și 2 metri înălțime.

Potrivit documentului, scena va fi formată și din patru porțiuni de pardoseală de aproximativ 180 × 60, care se vor roti, pentru a facilita utilizarea elementelor scenografice. Scena Eurovision are, în mod tradițional, două intrări și acestea vor trebui construite special (vor fi necesare exact două motorizate și două manuale).

Vor fi apoi și două elevații care, în intențiile organizației, vor trebui să asigure un spațiu din sticlă, cu o suprafață subiacentă, pe care vor fi fixate dispozitive de vedere.

Torino va găzdui Eurovision Song Contest 2022 pe 10, 12 și 14 mai 2022. Locația gazdă a concursului 2022 este PalaOlimpico.  Arena a fost deschisă în 2005 și a găzduit numeroase concerte și evenimente sportive, inclusiv turneele de hochei pe gheață din timpul Jocurilor Olimpice de iarnă din 2006.

foto credit:  NPO/NOS/AVROTROS Nathan Reinds

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...