loader
Foto

Eurovision 2021: Adevărata poveste de pe logo

Logo-ul colorat al Eurovision 2020 a fost un succes pentru fani și mulți s-au întrebat dacă va fi reutilizat în 2021. Recent, producătorul executiv Sietse Bakker a confirmat că logo-ul 2020 va primi un upgrade pentru Eurovision 2021.

 

Culorile logo-ului 2020 se bazează pe culorile steagurilor celor 41 de țări participante la Eurovision 2020. Designul circular reprezintă o cronologie cuprinsă între 1956 și 2020, fiecare țară fiind plasată pentru a arăta când a debutat la Eurovision, scrie wiwibloggs.

Deci, întrebarea este, cu un design special bazat pe Eurovision 2020, va fi actualizată sigla pentru a reflecta participanții la Eurovision 2021?

Sietse Bakker, producătorul executiv al Eurovision 2021, a spus că „dacă se va schimba ceva în țările care participă, va trebui să scoatem sau poate chiar să adăugăm câteva culori”.

Așadar, dacă o țară renunță - sau dacă suntem surprinși de orice revenire sau debut, toate acestea vor fi reproiectate pentru a reflecta identitatea lui 2021.

Logo-ul Eurovision 2020 și identitatea vizuală au fost create de agenția olandeză CLEVER ° FRANKE.  În luna mai, agenția a luat medalii de aur și argint la European Design Awards pentru munca la acest logo.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...