loader
Imagine

„Observatori la Parlamentul European”: despre războiul din Ucraina

Vineri, 24 iunie, ora 13.00, ați urmărit, pe canalul oficial de YouTube al TVR, o ediție a emisiunii „Observatori la Parlamentul European”, despre războiul din Ucraina și noile realități geopolitice.

Războiul informațional din Ucraina, Codul actualizat privind dezinformarea,  între cenzură și libertatea de expresie - cine stabilește granița?, războiul din Ucraina și noile realități geopolitice, sunt câteva teme pe care emisiunea Observatori la Parlamentul European vi le propune spre dezbatere în compania unor experți recunoscuți din mediul academic:

- Prof. Univ. Dr. Alina Bârgăoanu, decan FCRP-SNSPA, membru în Comitetul Consultativ al Observatorului European pentru Media Digitale

- Lect. Univ. Dr. Antonia Colibășanu, analist Geopolitical Futures, Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană, SNSPA, colaboratoare a expertului american George Friedman.

- Conf.  Univ. Dr. Habil.  Ileana Rotaru, Universitatea de Vest din Timișoara.

***

Europa Viitorului este o premieră pentru televiziunea publică: este prima dezbatere online difuzată simultan pe mai multe platforme digitale.

Ne puteți găsi pe canalul Youtube al TVR (https://www.youtube.com/c/TVRcanaluloficial), pe pagina de Facebook a canalului TVR1 (https://www.facebook.com/fanTVR1) și pe Instagram.

Până la finalul lunii iunie 2022, în fiecare zi de vineri, de la ora 13:00, moderatorul TVR şi invitaţii săi vor urmări şi discuta seria de Conferinţe ale Parlamentului European dedicate viitorului UE. Emisiunea va fi difuzată în direct, din Studioul 4 al TVR, pentru a permite astfel interactivitatea, reacțiile privitorilor. La fiecare ediție, moderatorul va avea în platou un invitat, europarlamentar sau membru al board-ului Conferinţei PE pentru Viitorul Europei, plus alți trei invitați, studenți sau profesori din România şi UE, care se vor alătura dezbaterii prin intermediul platformei Skype. Seria Conferinţele PE va avea opt teme principale, printre care: justiție, drepturile omului, mediu sau digitalizarea UE, fiecare urmând a fi analizată la „Observatori la Parlamentul European”. Cele mai importante idei din cadrul emisiunii se pot constitui în propuneri pentru Viitorul Europei şi vor fi decupate şi postate pe platforma Conferinţele PE.

***

Moderator: Radu Rădulescu

Regizor artistic: Sebastian Chelu

Producător: Ion Stavre

 

„Noi suntem TVR”

 

#TVR65