loader
Imagine

Economie și justiție europeană

O nouă ediție a emisiunii ”Observatori la Parlamentul European” a fost transmisă vineri, 3 iunie, de la ora 13:00, pe canalul oficial de YouTube al TVR. Discuțiile au vizat două teme esențiale pentru viitorul Europei: justiția și economia.  

Justiția și economia sunt două teme majore ale conferinței pentru viitorul Uniunii Europene. În emisiunea ”Observatori la Parlamentul European” din data de 3 iunie 2022, aceste teme esențiale pentru viitorul Europei au fost abordate de moderatorul Radu Rădulescu împreună cu invitații săi:

1. Prof. Univ. Dr. Ștefan Deaconu, Facultatea de Drept, Universitatea București

2. Student FCRP-SNSPA Vladimir Isidor Bănuță

3. Prof. Univ. Dr. Mihai Daniel Roman

***

Moderator: Radu Rădulescu

Regizor artistic: Sebastian Chelu

Producător: Ion Stavre

***

Europa Viitorului este o premieră pentru televiziunea publică: este prima dezbatere online difuzată simultan pe mai multe platforme digitale.

Ne puteți găsi pe canalul Youtube al TVR (https://www.youtube.com/c/TVRcanaluloficial), pe pagina de Facebook a canalului TVR1 (https://www.facebook.com/fanTVR1) și pe Instagram.

Până la finalul lunii iunie 2022, în fiecare zi de vineri, de la ora 13:00, moderatorul TVR şi invitaţii săi vor urmări şi discuta seria de Conferinţe ale Parlamentului European dedicate viitorului UE. Emisiunea va fi difuzată în direct, din Studioul 4 al TVR, pentru a permite astfel interactivitatea, reacțiile privitorilor. La fiecare ediție, moderatorul va avea în platou un invitat, europarlamentar sau membru al board-ului Conferinţei PE pentru Viitorul Europei, plus alți trei invitați, studenți sau profesori din România şi UE, care se vor alătura dezbaterii prin intermediul platformei Skype. Seria Conferinţele PE va avea opt teme principale, printre care: justiție, drepturile omului, mediu sau digitalizarea UE, fiecare urmând a fi analizată la „Observatori la Parlamentul European”. Cele mai importante idei din cadrul emisiunii se pot constitui în propuneri pentru Viitorul Europei şi vor fi decupate şi postate pe platforma Conferinţele PE.

„Noi suntem TVR”

 

#TVR65