loader
Imagine

Concluziile Conferinței pentru Viitorul Europei

Vineri, 1 iulie, de la ora 13.00, ați putut urmări, pe canalul oficial de YouTube al TVR, ultima ediție a emisiunii „Observatori la Parlamentul European”, dedicată concluziilor Conferinței pentru Viitorul Europei.

Invitații emisiunii sunt eurodeputatul S&D Victor Negrescu și secretarul de stat Mihai Ghigiu, președintele Institutului Național de Administrație.

În ultima săptămână din luna iunie Parlamentarii europeni au solicitat ca finanțarea redresării să fie transparentă, condiționată de respectarea statului de drept și de asigurarea unui randament maxim al investițiilor UE. Cum se va face acest control, cine susține modificarea tratatelor europene pentru eliminarea unanimității, ce viitor are funcția publică în România, sunt câteva întrebări la care vom căuta răspuns cu cei doi invitați.

Emisiunea ”Observatori la Parlamentul European-Europe of Tomorrow” a fost un proiect în baza unui grant acordat televiziunii publice de Parlamentul European.

Moderator: Monica Ilie-Prica

Regizor artistic: Sebastian Chelu

Producător: Ion Stavre

***

Europa Viitorului este o premieră pentru televiziunea publică, fiind prima dezbatere online difuzată simultan pe mai multe platforme digitale.

Ne puteți găsi pe canalul Youtube al TVR (https://www.youtube.com/c/TVRcanaluloficial), pe pagina de Facebook a canalului TVR1 (https://www.facebook.com/fanTVR1) și pe Instagram.

 

„Noi suntem TVR”

 

#TVR65