loader
Foto

Elena Udrea, invitată la Vorbeşte liber!

Liderul PMP a discutat cu moderatorul Sorin Avram despre actualitatea politică, în talk-show-ul de luni, 19 ianuarie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

De curând, Elena Udrea a declarat că, cel mai probabil, nu va candida la funcţia de preşedinte al PMP, la Congresul partidului reprogramat în februarie. Pe de altă parte, se vorbeşte tot mai des despre reintrarea lui Traian Băsescu în politică, prin preluarea conducerii Partidului Mişcarea Populară. Luni seară, Elena Udrea dat curs invitaţiei jurnalistului Sorin Avram la o dezbatere despre actualitatea politică românească, într-o nouă ediţie a talk-show-ului Vorbeşte liber!. Ediţia din 19 ianuarie a emisiunii poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Situaţia actuală a PMP, reîntoarcerea lui Traian Băsescu în viaţa politică sau soluţia propusă de Elena Udrea pentru a rezolva problema românilor care au credite în franci elveţieni vor constitui subiecte pe care Sorin Avram le va aborda cu invitata lui la Vorbeşte liber!.

În talk-show-ul din prime-time al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 22.50. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

publicat: Joi, 18 Aprilie 2024

Media suedeză scrie că Victoria, Prințesa Moștenitoare a Suediei, va participa la Marea Finala a Concursului Muzical Eurovision 2024 din Malmö.