loader
Foto

Educaţia la modul Perfect Imperfect: învăţământ de stat, privat sau homeschooling?

Pe 13 februarie, de la ora 18.35,  ne-am întâlnit cu Emma Zeicescu la prima ediţie Perfect Imperfect a săptămânii, difuzată în direct, la TVR 1.

 

Când vine vorba despre educaţia copiilor, cu toţii ne dorim să facem cea mai înţeleaptă alegere, să gasim soluţia cea mai bună pentru ei. Preferăm învăţământul de stat, care de ani de zile a dat cei mai buni olimpici, studenţi premiaţi internaţional sau ne îndreptăm către învăţământul privat, cu deschidere mai mare către metode moderne de formare a copiilor nostri? Dă randament şcoala românească de stat? Ne ghidăm copiii spre învăţământul privat sau, deznădăjduiţi, alegem să ne ocupăm de educaţia copiilor noştri acasă (homeschooling)? Emma Zeicescu lansează o discuţie despre învăţământul românesc al zilelor noastre, luni, 13 februarie, de la ora 18.35, la o prima ediţie Perfect Imperfect a săptămânii. La TVR 1, invitaţii moderatoarei pentru prima parte a emisiunii sunt Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, Diana Segărceanu, director executiv la o şcoală privată, Mirela Retegan – fondator “Zurli”, antrenorul părinţilor şi Iulian Cristache, preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Părinţi din România.

Partea a doua a emisiunii este dedicată subiectelor politice la zi: plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului privind solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis de organizare a referendumului, OUG 14, invitarea premierului Sorin Grindeanu de către preşedintele ţării pentru o discuţie pe tema legii bugetului de stat, pregătirea congresului PNL. Deputatul PSD Dumitru Chiriţă, vicepreşedintele PNL Marian Petrache şi Varujan Vosganian, deputat ALDE sunt cei care dezbat aceste teme alături de moderatoarea Emma Zeicescu.

 

Aşa cum au anunţat la începutul acestui sezon, jurnalista Emma Zeicescu şi echipa Perfect Impefect aduc o nouă abordare: emisiunea pune accentul pe nevoile, probleme şi dorinţele oamenilor obişnuiţi. Subiectele sociale se regăsesc în prima parte a programului, iar opiniile telespectatorilor sunt prezentate în direct, pe măsură ce acestea sunt exprimate pe pagina de Facebook a emisiunii.

Emisiunea Perfect Imperfect a debutat la TVR 1 în octombrie 2016 şi a devenit în scurt timp una dintre cele mai vizionate producţii de actualitate de la postul public. Emma Zeicescu lucrează de 16 ani în media, colaborând de-a lungul timpului cu posturile Naţional TV, Digi 24 şi Realitatea TV. La TVR, Emma face echipă cu producătorul Septimiu Sărăţeanu, jurnalist cu o experienţă de televiziune de 20 de ani.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...