Ediție specială „Ca'n viaţă”, în direct de la malul mării

TVR.RO | Miercuri, 14 August 2019
Zâmbete, voie bună și informaţii din şi despre vacanţă! De toate acestea vom avea parte vineri, 16 august, între orele 10.00 şi 11.45, când Emma Zeicescu și Ionuț Gheorghe ne dau întânire la TVR 1 pentru o ediție estivală a emisiunii „Ca-n viaţă”.

Emma Zeicescu şi Ionuţ Gheorghe se mută pe malul mării, nu pentru un sezon, ci pentru o ediţie specială a emisiunii Ca'n viaţă, pe cate telespectatorii o pot urmări la TVR 1 vineri, 16 august. În direct de pe plaja din Mamaia, Emma Zeicescu şi Ionuţ Gheorghe ne promit 85 de minute live, cu informație utilă, experiențe îndrăznețe și invitați titrați, umor și bună-dispoziţie.

(w500)

„Cu siguranţă vom râde mult, vom avea invitaţi faini, care vor veni cu multe idei interesante de petrecere a timpului liber la mare. De exemplu, vom face lecții de kite-surfing cu publicul de pe plajă, ne va ajuta colega noastră Irina Mohora; Cristina Văduva se va ocupa de gătit și de beach-bar, iar reporterul Paula Solomon va fi pe mare, la bordul navei maritime pentru scafandri, „Grozavul”, pentru a vă oferi detalii cu privire la exercițiile multinaționale la care au participat scafandrii români. Dar nu vreau să dezvălui mai multe. Veniţi alături de noi şi veţi vedea!”, ne lansează invitaţia Emma Zeicescu.

(w640)

„Scopul nostru este să-i alimentăm cu energie pe toți cei care ne privesc și să le spunem că arătăm că lucrurile se întâmplă fix ca-n viață. Şi ceea ce se va întâmpla la mare este ca-n viață! Adică ce ai putea să faci altceva la mare decât să te bucuri? Iar noi tocmai asta ne dorim să transmitem tuturor - un vibe de vacanță şi să îi facem pe cei din faţa micilor ecrane să simtă că sunt la mare”, a mai spus Emma Zeicescu, prezentatoarea emisiunii Ca'n viaţă.

 

TVR +
Canalul TVR YouTube