loader
Foto

Economia circulară, în linie dreaptă, la ”Investiţi în România!”

Marți, 28 septembrie, de la ora 21:00, la TVR Internaţional, v-am propus să revedeți o dezbatere despre producători responsabili și resurse reciclate, într-o ediţie a emisiunii “Investiţi în România!”

 

Redifuzarea ediției din 20 aprilie 2021.

Octavian-Dragomir JORA, gazda emisiunii, a discutat cu eurodeputatul Nicolae ŞTEFĂNUŢĂ despre Pactul verde european, care este planul de acţiune la nivel comunitar pentru economia circulară şi care sunt implicaţiile pentru România.

Am aflat ce posibilităţi şi priorităţi are ţara noastră în domeniul dezvoltării durabile în plan legislativ, care sunt intervenţiile financiare necesare pentru atingerea pragului de „zero deșeuri” şi în ce sectoare de activitate avem cea mai mare nevoie de un model durabil.

Daniel ZAMFIR, vicepreședintele Comisiei economice, industrii şi servicii din Senatul României ne-a spus ce provocări au întâmpinat producătorii români în această perioadă de pandemie şi cum îi sprijină Legislativul pentru a se îndrepta către o economie sustenabilă.

Constantin DAMOV, președintele Coaliției pentru Economie Circulară, a vorbit despre costurile pe care trebuie să le suporte antreprenorii autohtoni pentru a încuraja reciclarea, dar şi cât este de pregătită ţara noastră pentru a eficientiza utilizarea resurselor.

(w882)

Invitaţii lui Octavian-Dragomir JORA au fost:

• NICOLAE ŞTEFĂNUȚĂ – eurodeputat

• DANIEL ZAMFIR – vicepreședinte Comisia economică, industrii şi servicii, Senatul României

• CONSTANTIN DAMOV – președinte Coaliția pentru Economie Circulară

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...