loader
Foto

Echipa TVRi, premiată la Festivalul "Primăvara românească la Bruxelles"

Cristina Leorenţ, director TVR Internaţional, şi întreaga echipă TVRi au fost distinși cu Premiul de Excelenţă pentru realizarea şi promovarea de emisiuni timp de trei ani, în parteneriat cu Radio-Televiziunea Arthis.

 

Distincţia pentru echipa TVR Internaţional a fost acordată la cea de-a XII-a ediţie a Festivalului de artă şi cultură “Primăvara românească la Bruxelles”.

(w882) P

(w882) P

Cel mai mare festival al românilor din Belgia este un eveniment dedicat culturii şi tradiţiilor româneşti, bogăţiei şi frumuseţii patrimoniului autohton, promovării imaginii României ca stat membru al Uniunii Europene.

(w882) P

Evenimentul a fost organizat de Arthis – Casa de Cultură Belgo-Română şi susţinut de Primăria din Bruxelles, precum şi de europarlamentarul Victor Negrescu.

(w882) p

La această ediţie, invitaţi speciali au fost reprezentanţi ai judeţelor Dâmboviţa şi Prahova.

(w882) P

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți, în direct, la TVR Internațional, o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...