loader
Foto

Echipa „CSI: Crime şi investigaţii” rezolvă alte cazuri complicate

Cinci noi episoade din sezonul 14 al serialului „CSI: Crime şi investigaţii”sunt la TVR 2 şi TVR HD în săptămâna 21-25 august. Greg şi Morgan conduc cercetările, de luni până vineri, de la ora 23.00.

 

Unitatea de criminalistică a poliţiei din Las Vegas are parte de cea mai bună şi eclectică echipă de detectivi, care beneficiază de cele sofisticate echipamente pentru rezolvarea unor cazuri extrem de complicate.Iată ce puteţi vedea în această săptămână, în episoadele serialului CSI: Crime şi investigaţii de la TVR 2 şi TVR HD:

Episodul 14: „De Los Muertos” (luni, 21 august, ora 23:00)

Gabriel Ortiz, un bogat om de afaceri din Las Vegas, îl sună pe doctorul Robbins şi îl roagă să investigheze moartea fiicei sale, Ana. Doctorul şi Nick merg în  Arqueor, oraşul de la graniţa Mexicului, locul unde a fost găsit trupul fetei.

Doctorul Blanco, medicul legist al morgii din Arquero, crede că fata a murit din cauza unei supradoze cu cocaine, dar urmele cojilor de porumb descoperite pe trupul ei îi fac pe criminalişti să lege acest deces de o altă lovitură a unui cartel de droguri din zonă.

(w882) de-los-mue

Episodul 15: „Love for Sale” (marţi, 22 august, ora 23:00)

Echipa CSI este chemată să investigheze moartea unei adolescente de 16 ani, Debbie, al cărei trup – care prezenta semnele unei agresiuni sexuale – a fost găsit într-o maşină de-a lungul autostrăzii. Amprentele pe care le strâng de pe maşină îi conduc pe criminalişti la un angajat dintr-un restaurant. Acesta împărţise fluturaşe într-un cartier din Las Vegas şi aşa au ajuns şi amprentele sale pe maşină.

Nick şi Greg verifică zona respectivă şi intră într-o clădire aparent abandonată. Însă după primele investigaţii ei realizează că acolo există un bordel, iar fragmentele din sticla folosită pentru decorarea bordelului au fost găsite şi pe trupul lui Debbie.

(w882) love-for-s

Episodul 16: „Killer moves” (miercuri, 23 august, ora 23:00)

Uciderea unei sosii de-a lui Elvis Presley şi a unei ciori de semănătură par a nu avea nimic în comun, până când Greg realizează că victima, „un rege” şi pasărea („turnul”) reprezintă piesele unei table de şah.

Criminaliştii analizează muşchiul de pădure descoperit pe trup şi ajung la un hotel care găzduieşte un turneu de şah – parte a unui turneu desfăşurat în mai multe oraşe americane.  Mergând pe urmele celorlalte oraşe-gazdă, echipa CSI realizează că au avut loc şi alte crime făcute să simbolizeze diferite mişcări de şah.

(w882) killer-mov

Episodul 17: „Long Road Home” (joi, 24 august, ora 23:00)

Echipa CSI investighează moartea unui fan al unei trupe rock, al cărui trup a fost găsit în limuzina formaţiei şi dispariţia unei prostituate, care a fost văzută ultima oară alături de victimă.  O pană topită de chitară şi un autograf găsit pe trupul victimei îi conduc pe criminalişti la Gene Simmons, dar îşi afirmă nevinovăţia, spunând că victima participase la o serie de evenimente la care a fost plătit să se comporte ca un fan pentru o trupă de amatori.

După cercetarea locului în care s-a desfăşurat crima, Lex, un membru al trupei care nu mai era de găsit, devine principalul suspect.

(w882) long-road-

Episodul 18: „Uninvited” (vineri, 25 august, ora 23:00)

După ce familia Connor a dispărut după mai bine de-o lună, primul suspect în acest caz este Doug, un fost deţinut care a fost găsit în casa acestora. El afirmă că a fost angajat pentru a face treburile domestice ale casei, în schimbul unui acoperiş deasupra capului. Ultima oară când i-a văzut, membrii familiei Connor s-au urcat într-o furgonetă.

Echipa CSI a descoperit o serie de acte de închiriere a unei unităţi de depozitare pe numele lui Doug, iar când a ajuns la faţa locului, echipa descoperă trupul tatălui.

(w882) uninvited-

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...