loader
Foto

EBU a făcut o declaraţie cu privire la problemele legate de scena Eurovision

EBU a explicat problemele care afectează scena pentru Eurovision Song Contest 2022.

 

Declarația transmisă DR explică că:

În timpul testelor tehnice de la Torino, echipa de producție s-a confruntat cu provocări legate de cât de mult durează ajustarea „soarelui” la diferite poziții în timpul dintre diferitele melodii. Împreună cu postul gazdă RAI s-a decis, așadar, ca soarele să rămână în aceeași poziție pe parcursul tuturor celor 40 de melodii, pentru a asigura o competiție corectă pentru toate țările participante.

Directorul de creație pentru spectacolul danez Birgitte Næss-Schmidt, explică că soarele are două laturi. O parte are lumini pe ea, cealaltă este formată din ecrane LED. În prezent, soarele este așezat pentru a avea luminile îndreptate către public. Drept urmare, o serie de țări care trebuiau să folosească ecranele LED pentru soare au fost nevoite să facă ajustări de ultimă oră la spectacolul lor.

Næss-Schmidt adaugă: „Ni s-a spus că scena nu a funcționat, cu trei zile înainte de prima noastră repetiție. Din fericire, am ales să nu folosim placa turnantă în prealabil, pentru că nu credeam că funcționează optim, așa că ne-a fost destul de simplu să ne adaptăm momentul artistic.

Concursul Eurovision 2022 are loc în 10, 12 și 14 mai la PalaOlimpico din Torino.

sursa: eurovoix.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
Eurovision 2024: Au început repetițiile tehnice la Malmö

La Malmö Arena din Malmö, Suedia, joi, 18 aprilie au început repetițiile tehnice pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.

Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...