loader
Foto

SuperLiga CEC Bank - din nou pe teren și la TVR1! | VIDEO

CSM Baie Mare a câștigat SuperLiga de Rugby. Finala mică și finala mare au fost pe 12 septembrie, ora 10.00 şi 15.30. Meciurile au fost transmise în direct la TVR1.

 

Actualizare rezultat finală: CSM Baia Mare a câştigat SuperLiga de Rugby.

***

SuperLiga CEC Bank, principala competiție din rugby-ul românesc, a revenit pe teren după aproape 10 luni.

Astfel, în weekendul 29-30 august s-au disputat meciurile de baraj pentru calificarea în semifinale, cele dintre ACS Tomitanii și SCM Timișoara, respectiv între CS Dinamo și Universitatea Cluj. Ambele partide, desfășurate pe Stadionul Noua din Brașov, au fost transmise în direct la TVR 1 și comentate de Alex Roman. SuperLiga CEC Bank - sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

Învingătoarele celor două partide de baraj au întâlnit în semifinale pe CSA Steaua și CSM Știința Baia Mare, calificate direct, în urma locului ocupat în clasament.

Semifinalele s-au jucat în perioada 5-6 septembrie, iar finala mică și finala mare s-au desfășurat în data de 12 septembrie, toate meciurile fiind transmise, de asemenea, în direct la TVR 1.

Semifinala 1: sâmbătă, 5 septembrie, ora 15:30 - CSM Știința Baia Mare - CS Dinamo București

Semifinala 2: duminică, 6 septembrie, ora 15:30 - CSA Steaua - SCM Timișoara

Finala mică: CSA Steaua - CS Dinamo se transmite pe 12 septembrie de la ora 10.00,

iar finala mare: CSM Baia Mare - CS Timişoara, în aceeaşi zi, de la ora 15:30.

Desfășurarea competiției a respectat toate reglementările de siguranță și protecție în vigoare, impuse pe fondul pandemiei de COVID-19.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...