loader
Foto

Dragoş Pătraru şi Mirabela Dauer, invitaţi la Se zice că...

Tot pe 25 noiembrie, Ioana, Sonia, Nuami şi Flori au discutat despre Gala Performanţei, otite sau lumânările cu aromă de... talc ale lui Snoop Dogg. Toate, de la ora 17.10, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Fosta şefă de la The New York Times a anunţat că va oferi 100.000 de dolari, ca avans pentru un singur material jurnalistic! Scopul său este de a stimula realizarea de produse jurnalistice excepţionale. Despre acest subiect, dar şi despre multe altele au discutat marţi, 25 noiembrie, prezentatoarele emisiunii Se zice că... alături de primul lor invitat, Dragoş Pătraru. Ca de obicei, Se zice că... poate fi urmărită de la ora 17.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Jurnalistul care ne aduce de luni până joi seara informaţii proaspete despre Starea naţiei le-a destăinuit celor patru amfitrioane cum a început povestea de dragoste dintre el şi soţia sa, ce meserie ar face dacă s-ar lăsa de televiziune, dar şi... cum îşi bea cafeaua.

Pe 1 decembrie, la Ateneul Român va avea loc cea de-a doua ediţie a Galei Performanţei, eveniment realizat de Centrul Cultural „Casa Artelor” sector 3, cu participarea Orchestrei şi corului Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti. Regizorul artistic Alice Barb a venit la Se zice că... pentru a oferi mai multe informaţii despre această ediţie a Galei.

De la rapperul Snoop Dogg, care a lansat lumânări aromă de... pudră de talc pentru bebeluşi şi de la cometa care cântă, Nuami, Sonia, Flori şi Ioana au trecut la următorii invitaţi, Krem şi Dominique, doi tineri artişti care şi-au făcut deja debutul în muzica românească, dar şi peste hotare.

Pentru rubrica de sănătate din această ediţie, Sonia a ales un subiect „de sezon”: otitele, boală a sezonului rece. Despre cum pot fi ele prevenite, dar şi tratate, ne-a spus mai multe dr. Angela Crăciunescu, medic primar ORL.

Pornind de la ştirea că o britanică a „întinerit” cu zece ani după ce a băut trei litri de apă pe zi, timp de o lună, Nuami a primit-o  în platoul Se zice că... pe una dintre artistele care a ştiut mereu să-şi păstreze tinereţea şi vivacitatea – Mirabela Dauer. Sănătate, frumuseţe, bărbaţi şi carieră au fost câteva dintre subiectele de discuţie pe care „Mira” le-a avut cu cele patru moderatoare.

Într-o ediţie anterioară Se zice că..., Andreea Marin le-a dezvăluit celor patru gazde ale emisiunii mai multe detalii din culisele proiectelor sale umanitare.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...