loader
Foto

„Drag de România mea!”, cu familii artistice

Pe 16 februarie 2020, de la ora 15.00, la TVR 2, TVR 2 HD și pe TVR+, Paul Surugiu-Fuego ne-a prilejuit o reîntâlnire specială.

 

Fiecare gală „Drag de România mea!” aduce varietate și un fragment de înțelepciune pur românească.

(w882) Diplome

Paul Surugiu-Fuego a pregătit o ediție de colecție, în care descoperim două familii-exemplu, artiști de seamă, muzică de ieri până azi, premiere și omagii de seamă, precum și duete inedite, în exclusivitate pentru emisiunea noastră.

Le ascultăm, admirăm și apreciem pe minunatele fete de la trupa Amadeus, care ne-au pregătit surprize.

(w882) Amadeus

Îi întâmpinăm cu drag pe actorii de succes Alexandra și Ștefan Velniciuc. Emoționați, ei ne destăinuie cum au construit frumoasa relație de prietenie și cum au trecut peste problemele vieții.

(w882) Velniciuci

Veți afla și povestea lui Florin Munteanu, un om simplu din Ploiești, supranumit Salvatorul de vieți, omul care a donat în 16 ani, din bunătate și solidaritate, peste 100 de litri de sânge. Exemplul său, istoriile sale și puterea de a vedea lumea sunt lecţii pentru noi toți.

(w882) Salvatorul

Revine la noi, pentru a-l celebra la ceas aniversar, maestrul Ion Dichiseanu, însoțit de familia sa artistică minunată. Îi este alături Simona Florescu, care slujeste muzica uşoară românească şi cântă cu pasiune despre dragoste.

(w882) Dichisimon

Fiica lor, Ioana Dichiseanu-Artene, nu putea să nu le moştenească talentul şi si-a unit armonios destinul cu un talentat şi sensibil poet si jurnalist, Adrian Artene, care transmite si el mai departe, către fiicele sale, Anastasia și Amira, iubirea pentru frumos. Într-un cuvant...trei generații de artisti!

(w882) Dichi ioan

(w882) Dichigrup

Paul Surugiu-Fuego a pregătit momente speciale şi alături de baletul Florin Mariș și trupa Supermarket!

(w882) Dansrosu

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2 și TVR 2 HD: Duminică, 16 februarie, ora 15:00; vineri, 21 februarie, ora 22.00

TVR Internațional: Luni, 17 februarie, ora 1:10; sâmbătă, 22 februarie, orele 10.00 și 21.00 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, 22 februarie, ora 15:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Drama „Marocco/Mikado” (2021), în 4 aprilie, la TVR Cultural: Într-un șir de întâmplări în care toți au avut intenții bune, dar totul se sfârșește cu moarte, cine e vinovatul?

Dramele „Femei obișnuite” (2019), „Marocco/Mikado” (2021) și „Pather Panchali” (1955) sunt propunerile TVR Cultural pentru telespectatori, în ...