loader
Foto

Galerie foto

Drag de marea mea! Despre dragoste și bucuria de a trăi

Vineri, 9 august, de la ora 17:45, pe TVR 2 și TVR HD, avem întâlnire cu Paul Surugiu - Fuego pentru încă o ediție inedită. Emisiunea se transmite și pe TVRi, duminică, 11 august, de la ora 17:00, ora României și pe TVR Moldova, pe 11 august, de la 15:05.

 

Muzica se împletește cu poveștile frumoase, cu atmosfera de vacanță și cu bucuria de a trăi clipe minunate alături de oameni speciali, iubiți de publicul român. Show-ul acesta este despre cum să-ți poți petrece un timp de calitate, despre energia pozitivă a Mării Negre și despre ce înseamnă să fii mereu cu zâmbetul pe buze.

(w882)

 

Fuego poate fi admirat în altă ipostază, dezinvolt, tonic și plin de vervă. În cea de-a doua gală de la mare, va fi pus pe șotii. A pregătit un material special cu admiratorii săi, și-a pus un papagal pe cap, s-a jucat cu iguana, și-a pus invitații în dificultate și a apărut cu ei cu tot, pe plajă, în caleașcă.

Îi vor fi alături lui Fuego, cu povești de viață și cu exemplul dragostei lor, cuplul de medici cercetători Viorica și Constantin Chiurciu, care vor face deliciul emisiunii, Viorica atătându-ne ce înseamnă muzica pentru ea.

(w882)

 

(w882)

Minunata și eleganta cantautoare Viorela Filip, venită din spuma mării, va povesti despre cum e să te naști la mare și ne va cânta șlagărul său de referință, o creație a regretatului Gheorghe E. Marian.

(w882)

 

Romanticul Gheorghe Gheorghiu a pregătit două piese de dragoste perfecte pentru o după-amiaza de colecție.

(w882)

Fuego, alături de Cabaret Unique, vă aduce în dar cel mai recent cântec al său de petrecere – LĂUTARUL, dar și un superb colaj al celor mai cunoscute cântece latino din repertoriul său!

 

Vă așteptăm cu drag!


Emisiunea DRAG DE MAREA MEA! se difuzează astfel:

TVR 2 - vineri, 9 august, la ora 17:45, sâmbătă, 10 august, de la ora 14:00.

TVR HD - vineri, 9 august, de la ora 17:45, duminică, 11 august, de la ora 13:00.

TVR International - sâmbătă, 10 august -ora 6:00 și duminică, 11 august, de la ora 17:00, ora României.

TVR Moldova - duminică, 11 august, de la 15:05.

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...