loader
Foto

Divertisment marca "Ieri-Azi-Mâine", într-o nouă ediţie, vineri după-amiază

Dansul şi buna-dispoziţie au fost prezente vineri, 30 iunie, de la ora 15.50 la TVR 2. A fost o  intrare cu dreptul în sfârşitul de săptămână, cu divertisment marca "Ieri-Azi-Mâine".

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Dacă vă spunem numele Anca Sigartău, Maria Buză, Olga Bălan, Marius Bodochi, Joli Bartha şi Cosmin Şofron, aflaţi cu ce stele ale scenei a venit la rampă regizoarea Brânduşa Novac.

Ce spectacole au pus la punct de-a lungul vremii şi unde le mai puteţi urmări vă invităm să aflaţi de la invitaţii noştri!

Artiştii nu sunt aleşi întâmplător: teatrul, televiziunea şi muzica sunt deopotrivă pasiunile lor, rolurile din piese ori cântecele interpretate în diferite emisiuni şi înregistrări sunt nenumărate, apreciate şi de neuitat.

Le puteţi urmări, în clipurile din articol, pe Maria Buză, Anca Sigartău şi Olga Bălan, în înregistrări TVR.

În studioul TVR se vor mai afla vineri, 30 iunie, Nae Alexandru, Grupul Supermarket şi Trupa de balet "Platinium" - coregrafe Brânduşa Novac şi Alice Vişan.

Credit foto: jimsmusicnotes.com

***

Un nou sezon al emisiunii IERI-AZI-MÂINE - într-un show al valorilor lansate de Televiziunea Română.

Teatrul, muzica şi divertismentul redescoperite în imagini de arhivă completate cu dialoguri emoţionante şi momente artistice, surprize şi multă emoţie la TVR 2, în fiecare vineri, în direct de la ora 15.50.

Corina Dănilă şi o echipă de profesionişti inimoşi continuă să vă asigure un superb început de weekend!

(w882) Corina Cov

Producător Carmen Movileanu

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...