loader
Foto

Divertisment românesc nemuritor: "Toamna Amintirilor" la TVR 2

La TVR 2, de luni până vineri, de la ora 17.30, vă invităm din 1 octombrie la o oră de divertisment din Arhiva de Aur a Televiziunii.

 

VARA AMINTIRILOR s-a încheiat, continuăm cu TOAMNA AMINTIRILOR!

Grila de toamnă TVR 2 cuprinde repere orare pentru nostalgicii programelor de divertisment din Televiziunea Română: 17.30, reluare 10.30, de luni până până vineri, ora de întâlnire cu TOAMNA AMINTIRILOR.

Decorurile şi înregistrările alb-negru, dar şi mereu modernele cuplete din anii ‘80 sau ‘90, producţii color, îi vor binedispune pe telespectatorii noştri fideli, din 1 octombrie 2018, la TVR 2, de la ora 17.30.

Vă mai amintiţi de Tanţa şi Costel? Personajele lui Ion Băieşu, interpretate într-o manieră unică şi de neuitat de către Coca Andronescu şi Octavian Cotescu, vor înveseli una dintre serile acestei Toamne a amintirilor.

Vom trăi împreună un sezon de excepție, parte a Anului Centenar marcat și sărbătorit la nivel național și în programele TVR, televiziunea unde mii de ore de suflet au marcat, în peste șase decenii, viața și istoria acestor 100 de ani ai românilor.

Îi vom revedea şi asculta pe Stela Popescu, Ştefan Bănică Senior, Gică Petrescu, Vasilica Tastaman, Margareta Pâslaru, Corina Chiriac, Dem Rădulescu, Anda Călugăreanu, Angela Similea, Florin Piersic, Marius Ţeicu şi, desigur, mulţi alţi artişti iubiţi şi celebri.

(w882) stela pope

Telespectatorii de toate vârstele se pot delecta cu producţiile anilor ‘60 – ‘90: cei care le-au urmărit şi la difuzarea lor în premieră le vor revedea cu plăcere, iar cei mai tineri vor descoperi prospeţimea şi eleganţa divertismentului de calitate, aşa cum a fost realizat în studiourile TVR de Alexandru Bocăneţ, Dan Mihăescu, Octavian Sava ori Titus Munteanu.

Surprizele muzicale ale deceniilor cu şlagăre nemuritoare, dar şi scenetele de un umor nebun şi de bun-gust vor face din orele petrecute la TVR 2 un regal al amintirilor!

Program de difuzare:

Premiere: Luni-vineri, ora 17.30

Reluări: Luni-vineri, ora 10.30

(w882) 27 Dem Rad

FOTO (c) TVR

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...

Un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”, din 31 martie, la TVR Cultural. Prima invitată, dr. Maria Dorobanțu

TVR Cultural și Academia Română îi invită pe telespectatori, din 31 martie, la un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”. Dr. Maria ...