loader
Foto

Galerie foto

Dinescu găteşte pentru actorul Silviu Petcu la „Politică şi delicateţuri”

O salată "boeuf, fără boeuf", dar cu raci, frigărui cu fudulii de răţ oi, avocado ș i… mămăligă sunt câteva dintre p reparatele de Revelion, gătite de masterchef Dinescu pentru invitatul său. Vedem ultima ediţie „Politică şi delicateţuri” a anului la TVR 1, pe 31 decembrie, de la 15.30.

 

Se spune că ceea ce faci în ultima zi a anului vei face și anul următor. Așa că, în după-amiaza zilei de 31 decembrie, Mircea Dinescu întinde o masă mare la Cetate, cheamă lăutarii și îl poftește pe actorul Silviu Petcu, simpaticul membru al grupului Distractis, să i se alăture la ultima ediție din acest an a emisiunii "Politică și delicatețuri".

(w882)

Poetul se pune pe gătit și, cu ajutorul invitatului său, prepară o salată "boeuf, fără boeuf" dar cu raci, căci tradiția spune ca e bine să mănânci pește sau locuitori de-ai apelor la trecerea dintre ani. Tot atunci, cei doi mai pregătesc câteva frigărui în stilul lui Dinescu, cu fudulii de rățoi, avocado și… mămăligă. Iar în final, pentru că urmează o noapte lungă, o salată de crudități din care nu putea să lipsească portocala.

(w882)

Și de această dată vremea a fost prielnică statului afară, soarele cu dinți a strălucit pe tot parcursul zilei, iar la finalul emisiunii oferă gazdei și musafirilor spectacolul apusului în Dunăre.

(w882)

Constantin Lătărețu și taraful său încălzesc atmosfera, iar Silviu Petcu se declară încântat de frumusețea locului, de primirea călduroasă și, desigur, de bucatele și vinul poetului.

(w882)

Așadar, dacă doriți să începeți petrecerea de Revelion mai devreme, vă așteptăm de la 15.30, la TVR1, cu “Politică și delicatețuri”!

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...