loader
Foto

Galerie foto

Din iubire pentru artele spectacolului – Gala FITS se vede la TVR

Duminică, 25 iunie, urmărim imagini de la evenimentul care a încheiat ediţ ia a XXIV-a a Festivalului Internaţ ional de Teatru de la Sibiu. La TVR 1 şi online, pe TVR+, de la 21.10.

 

Înregistrarea Galei este disponibilă online pe TVR+.

Ziua de sâmbătă, 17 iunie, a fost una specială pentru ediţia a XXIV-a a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Aleea Celebrităţilor din Parcul Cetăţii s-a îmbogăţit cu şase personalităţi marcante din cultura mondială. Vasile Şirli, Philippe Genty, Rimas Tuminas, Ohad Naharin, Marcel Iureş şi Robert Wilson au fost artiştii ale căror nume au completat colecţia de stele de pe aleea dintre zidurile-simbol ale Cetăţii Sibiului.

(w882)

(w882) 2

(w882) 4

Ceremonia de pe Alee a continuat cu Gala Celebrităţilor în cadrul căreia s-au decernat patru premii speciale. Premiul „Virgil Flonda” a fost acordat actorului Miklós Bács pentru contribuţia excepţională în dezvoltarea artei interpretării, Premiul „Iulian Vişa” a ajuns în acest an la Eugen Jebeleanu pentru vocea unică de artist al tinerei generaţii, Premiul pentru un parteneriat de excepţie a fost acordat domnului Virgil Şoncutean, director general Allianz Ţiriac, iar domnul Stelian Iacob, General Manager al Therme Bucureşti a fost distins cu Premiul pentru un parteneriat de excepţie.

(w882)

(w882) 9

(w882) 8

(w882) 7

În cadrul Galei Celebrităţilor FITS 2017, care a avut loc la Sala Thalia, publicul a avut ocazia să întâlnească o parte dintre invitaţii speciali ai festivalului

(w882) 1

(w882) 10

şi să se bucure de revederea cu María Pagés, Group TAGO, Helga Davis şi Fado Violado şi să simtă iubirea cu care aceştia dăruiesc actul artistic. Gazda Galei Celebrităţilor FITS 2017 a fost realizatorul TVR Cătălin Ştefănescu.

(w882)

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu s-a încheiat, ca de obicei, cu un foc de artificii spectaculos, în parcarea Teatrului Naţional „Radu Stanca”.

(w882)

Sursa: sibfest.ro

Foto: Ioana Chiriţă

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).