Din drag de Arșinel, la „Drag de România mea!”

TVR2 | Luni, 26 Octombrie 2020
Pe 1 noiembrie, de la ora 15:00, la TVR 2, l-am sărbătorit pe Alexandru Arșinel pentru cei peste 60 de ani de carieră - un simbol incontestabil al umorului.
arsinel si fuego
arsinel, mioara velicu, sanda ladosi si fuego
drag de romania mea
Iosif Ciunterei
sanda ladosi si fuego
monica pop
arsinel la drag de romania mea
monica pop
arsinel si fuego
arsinel, mioara velicu, sanda ladosi si fuego
drag de romania mea
Iosif Ciunterei
sanda ladosi si fuego
monica pop
arsinel la drag de romania mea
monica pop

Se spune că televiziunea trebuie, pe lângă multe altele, să educe, să șlefuiască principii și valori. Nimic mai adevărat, în contextul lumii actuale și a felului în care s-a depreciat acest principiu.

La „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” încercăm, pe parcursul a două ore, să venim cu noutăți, emoții și un fragment din ceva care să fie util, să vă îmbogățească cunoștințele și viața. Încercăm să vă bucurăm și să vă facem zilele de duminică mai frumoase, cu decență, calitate și un spectacol de televiziune realizat ca la carte, cu eleganță și simț de răspundere.

(w640) fuego

Paul Surugiu-Fuego, gazda dumneavoastră, vine cu dragostea sa pentru frumos și face ca fiecare moment să fie de neuitat. În această ediție avem o nouă celebrare de zile mari, pentru cei peste 60 de ani de carieră ai unuia dintre cei mai iubiți și apreciați actori români, un simbol incontestabil al umorului, un om de ispravă și o flacără care arde puternic, în continuare, pentru artă și pentru înalt – ALEXANDRU ARȘINEL.

(w640) arsinel la

Maestrul va avea parte de bucurii și de oameni dragi care vor veni să-i fie aproape și să depene amintiri alături de el. Cu emoție, Alexandru Arsinel își va aduce aminte de anii de început și de momentele alături de Stela Popescu, dar si de familia sa minunată și de toate acele clipe în care a strălucit.

(w640) arsinel, m

Arșinel a pregătit pentru voi mai multe daruri muzicale din genuri diferite. Emoționant va fi și momentul artistic dedicat limbii române, realizat împreună cu Paul Surugiu - Fuego.

(w640) arsinel la

Printre cei care vin să-l felicite se numără cei pe care i-a descoperit cumva și ajutat în carieră, actorii Teatrului de Revistă, Nae Alexandru și Cristi Simion.

(w640) drag de ro

Frumoasa Sanda Ladoși aduce un omagiu Stelei Popescu. Ne povestește de turneele și spectacolele avute cu maestrul Alexandru Arsinel.

(w640) sanda lado

Momente spumoase ne oferă și moldoveanca Mioara Velicu, bună prietenă de ani de zile a lui Alexandru Arșinel, care ne va cânta în mai multe limbi, va spune bancuri și, desigur, ne va purta în lumea cântecului popular moldovenesc. O sărbătoare de zile mari!

(w640) mioara vel

La începutul emisiunii, doamna doctor oftalmolog Monica Pop vine să ne povestească despre importanța tratării ochilor, despre profesia de medic și despre sacrificiile prin care un doctor trece în cariera sa.

(w640) monica pop

Iosif Ciunterei, direct de pe coclaurile lui, ne prezintă o lecție de autenticitate despre mulsul vacilor.

(w640) Iosif Ciun

Ne sunt alături și băieții de la Supermarket, dar și baletul condus de Florin Mariș!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

TVR +
Canalul TVR YouTube