loader
Foto

Galerie foto

Din drag de Arșinel, la „Drag de România mea!”

Pe 21 februarie, de la ora 15:00, am putut revedea la TVR2 ediția în care l-am sărbătorit pe Alexandru Arșinel pentru cei peste 60 de ani de carieră.

 

La „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” încercăm să vă bucurăm și să vă facem zilele de duminică mai frumoase, cu decență, calitate și un spectacol de televiziune realizat ca la carte.

(w882) fuego

Paul Surugiu-Fuego, gazda dumneavoastră, vine cu dragostea sa pentru frumos și face ca fiecare moment să fie de neuitat.

În această ediție, avem o celebrare de zile mari, pentru cei peste 60 de ani de carieră ai unuia dintre cei mai iubiți și apreciați actori români – ALEXANDRU ARȘINEL.

(w882) arsinel la

Maestrul va avea parte de bucurii și de oameni dragi care vor veni să-i fie aproape și să depene amintiri alături de el. Cu emoție, Alexandru Arsinel își va aduce aminte de anii de început și de momentele alături de Stela Popescu, dar si de familia sa minunată și de toate acele clipe în care a strălucit.

(w882) arsinel, m

Arșinel a pregătit pentru voi mai multe daruri muzicale din genuri diferite. Emoționant va fi și momentul artistic dedicat limbii române, realizat împreună cu Paul Surugiu - Fuego.

(w882) arsinel la

Printre cei care vin să-l felicite se numără și actorii Teatrului de Revistă Nae Alexandru și Cristi Simion.

(w882) drag de ro

Frumoasa Sanda Ladoși îi aduce un omagiu Stelei Popescu. Ne povestește de turneele și spectacolele avute cu maestrul Alexandru Arsinel.

(w882) sanda lado

Momente spumoase ne oferă și moldoveanca Mioara Velicu, bună prietenă de ani de zile a lui Alexandru Arșinel. Ea ne va cânta în mai multe limbi, va spune bancuri și, desigur, ne va purta în lumea cântecului popular moldovenesc. O sărbătoare de zile mari!

(w882) mioara vel

La începutul emisiunii, Monica Pop vine să ne povestească despre importanța tratării ochilor și despre profesia de medic.

(w882) monica pop

Iosif Ciunterei ne prezintă o altă lecție despre viața la țară.

(w882) Iosif Ciun

Ne sunt alături și băieții de la Supermarket, dar și baletul condus de Florin Mariș!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...