loader
Foto

Din club, în platoul O dată-n viaţă

Alexandra Stan, Maxim şi Adda au arătat că folclorul poate fi cântat şi cu... „saxobeat”, în ediţia din 27 martie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+ (Partea I)

Pentru această vineri seară, Iuliana Tudor a invitat la O dată-n viaţă câţiva reprezentanţi ai generaţiei tinere a muzicii pop-dance româneşti, artişti al căror succes a depăşit deja graniţele ţării. Alături de ei, aşa cum ne-a obişnuit deja, trei dintre cele mai mari nume ale muzicii populare autohtone. O dată-n viaţă - vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

„Mr. Saxobeat” a adunat aproape 250 de milioane de vizualizări pe YouTube, propulsând-o pe Alexandra Stan în topurile internaţionale. Vineri seară, artista a îmbrăcat portul popular, pentru a arăta lumii întregi că rădăcinile nu se uită. Alături de Niculina Stoican, pe 27 martie, Alexandra a cântat şi dansat olteneşte.

Tineri şi frumoşi, cei patru băieţi din trupa Maxim au cucerit publicul cu melodii precum „Sărutări criminale” sau „Vreau să te...”. Fanele lor i-au putut vedea vineri la O dată-n viaţă într-o ipostază inedită, aceea de susţinători ai zonei Teleormanului, alături de Grupul Burnasul.

Nu mai puţin celebră este, în rândul artiştilor români din generaţia nouă, Adda, care a reuşit să mute în playlist-urile tinerilor melodia „Ană, zorile se varsă”, într-o interpretare proprie, absolut originală, „Nu plânge, Ană”. Iuliana Tudor i-a propus să facă echipă cu Marius Ciprian Pop la O dată-n viaţă, pentru a reprezenta cu succes Ardealul.

Ansamblul „Burnasul” a completat tabloul de vineri prin dansuri unul şi unul.

Emisiunea de divertisment O dată-n viaţă este unul dintre cele mai îndrăgite programe ale TVR, gândit de regretatul Titus Munteanu. O dată-n viaţă, cei mai iubiţi interpreţi de folclor fac duete remarcabile cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Orchestra „Lăutarii” din Chişinău şi maestrul Nicolae Botgros sunt în continuare parte a show-ului O dată-n viaţă. Iar Floarea şi Gheorghe, cunoscuţi şi sub pseudonimele de „Maria Buză” şi „Marius Rizea”, ne amuză şi în acest sezon cu momentele lor de umor... Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie urmând să fie prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor. În noul sezon, platoul O dată-n viaţă se deschide telespectatorilor TVR 1, care pot trăi pe propria piele experienţa acestui spectacol, o dată-n viaţă, alături de idolii lor. Vedetele populare vin însoţite de cei mai înflăcăraţi fani ai lor, cărora le oferă şansa de a cânta împreună cu ei.

O dată-n viaţă poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...