loader
Foto

Galerie foto

Din 15 martie, Moto Magia revine la TVR 2

Singura emisiune dedicată pasionaţilor de motoare începe, de duminică, un nou sezon. Pentru al zecelea an, Cristina şi Cătălin ne propun un format nou, interactiv şi atractiv pentru bikeri, cât şi pentru publicul larg. De la ora 11:30, la TVR 2 şi TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Sute de emisiuni, mii de ore de filmare, zeci de mii de kilometri străbătuţi, sute de mii de prieteni, infinită pasiune şi un valoros premiu oferit de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune pentru emisiune sportivă în 2014. Aşa s-ar traduce pe scurt cei 9 ani în care Moto Magia a fost singura emisiune din România dedicată pasionaţilor de motoare.

Pentru acest an aniversar, Cristina Şoloc şi Cătălin Heson propun un format nou, interactiv şi atractiv nu doar pentru bikeri, ci şi pentru publicul larg. În afară de nelipsitele teste cu ultimele tipuri de motociclete sau cronici sportive de la Campionatele Naţionale de Motociclism, telespectatorii vor putea vedea trasee moto din România sau din străinătate, cu peisaje „de vis” şi-i vor cunoaşte pe cei mai pasionaţi sau interesanţi bikeri din comunitate (vedete, sportivi, toureri, endurişti etc).

„Anul acesta ne vom concentra, mai mult ca până acum, pe ştirile şi evenimentele comunităţii şi vom premia cele mai bune sau mai haioase filmuleţe originale, primite de la telespectatori, pe care le vom difuza în emisiune”, spune Cristina Şoloc.

În prima ediţie de pe 15 martie, Moto Magia ne prezintă calendarul celor mai importante evenimente din lumea motocicliştilor din ţară, vedem cum s-a desfăşurat cum s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Motociclism Viteză la Motor Park şi facem cunoştinţă cu Ionel Pascotă, pilotul clubului moto Pascota Racing Team Giroc, cel care a câştigat această competiţie.

Tot duminică, gazdele emisiunii ne prezintă Ducati Scrambler, o motocicletă cu o istorie care începe acum 50 de ani şi Feline One – o motocicletă produsă în Elveţia - care este considerată cea mai scumpă din lume, având un preţ de 244.000 de euro.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

„Înapoi la argument”: Dialogurile lui H.R. Patapievici cu Andrei Pleșu și Radu Paraschivescu (2007), redifuzate la TVR Cultural

Între 15 și 19 aprilie, TVR Cultural redifuzează dialogurile lui Horia Roman Patapievici cu Adrian Papahagi, Teodor Baconschi, Dan Burlac, Radu ...

„M-am făcut actriță ca să scap de plictiseală”! Cerasela Iosifescu e invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne”

Dezarmant de sinceră. Şi talentată. Şi rebelă. Actriţa Teatrului Nottara, Cerasela Iosifescu, vine la „Noctune”, pe TVR 1. Despre iubiri pe ...