loader
Foto

Despre programul Adoptă un Sat, la „A doua Românie"

Corina Dobre v-a invitat să revedeţi joi, 23 septembrie, la TVR Internaţional şi online pe TVR+, de la ora 21:00, o ediţie cu şi despre românii de pretutindeni.

 

Din nevoia de a readuce strălucirea şi voioşia în satul românesc, a fost lansat programul Antreprenoreşti - Adoptă un Sat, în care sunt implicaţi şi români din afara graniţelor ţării.

Despre stadiul proiectului şi modurile în care vă puteţi implica, ne va povesti Marius Bostan, iniţiatorul proiectului RePatriot, şi Raluca Otilia Uţa, care a venit de la Londra, la Scorţeni, în Prahova, pentru a convinge şi pe alţii că merită să adopte acest sat.

(w882) mihai

(w882)

La nici 30 de ani, a devenit cunoscut pentru că este primul român absolvent al Facultăţii de Medicină din cadrul renumitei Universitaţi Cambridge. După ce a profesat un an în spitalele din Marea Britanie, a hotărât să se întoarcă acasă, spre surprinderea multora, şi e optimist în legătură cu viitoarea sa carieră. Mihai Teodor Bica este medic rezident la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu”, din Bucureşti.

(w882) mihai

Andreea Helen David este o tânără şi talentată actriţă, stabilită la Londra, care, împreună cu profesionişti din domeniu, a dezvoltat un proiect social dedicat tinerilor din România. Proiectul Dra•ma – acting for life susţine şi încurajează interesul elevilor români în artele performative.

(w882) andreea

***

Echipa emisiunii:

Moderator: Corina Dobre

Jurnalişti: Virginia Ghiţă, Lucian Băbeanu, Sandrino Gavriloaia şi Doru Ionescu

Documentarist: Gabriela Mocanu

Producător: Liliana Văduva

***

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...