loader
Foto

Despre o guvernare nouă, azi, la „România 9”

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu a fost invitatul jurnalistului TVR Ionuţ Cristache la „ România 9 ” ( ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+).

 

Alegerile s-au încheiat, alianţele s-au făcut, programele de guvernare s-au finalizat. Guvernul a fost format, anunţat, aleşii au jurat, iar acum şi-au luat mandatele în primire. Fost şi actual şef al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu a venit la România 9 să discute despre situaţia politică actuală cu jurnalistul TVR Ionuţ Cristache, în ediţia de joi, 5 ianuarie, a emisiunii.

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă. Emisiunea se difuzează în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1.

România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.