loader
Foto

Despre Festivalul WonderDay, Pascal Bruckner, Thailanda şi „Ţara Minunilor”

Acestea sunt câteva dintre subiectele  Top Cultura din 12 iulie, de la 14.30, la TVR 2 şi TVR HD

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Şi în această săptămână, Eveline Păună alături de academicianul Răzvan Theodorescu, au pregătit noi subiecte de interes la Top Cultura, singurului magazin cultural care aduce cele mai „fierbinţi” noutăţi ale verii. Pe parcursul a 50 de minute, ei le propun telespectatorilor să urmărească un reportaj despre cum au ajuns aromele exotice ale Thailandei la Muzeul Satului, despre pictura sensibilă şi plină de înţelesuri a regretatului Horia Bernea, precum şi o relatare despre cea mai recentă premieră a Teatrului Ţăndărică, spectacolul Alice în ţara Minunilor.

Liana Stanciu şi Marius Constantinescu au pregătit şi ei două materiale pe care nu aveţi voie să le rataţi. Liana a stat de vorbă cu artiştii invitati la Festivalul WonderDay, primul eveniment-concept de acest gen organizat în România, desfăşurat recent la Mogoşoaia. Iar Marius Constantinescu vă invită să urmăriţi un interviu în exclusivitate cu scriitorul francez Pascal Bruckner. Discuţia despre “Luni de fiere”, “Hoţii de frumuseţe” sau “Noua dezordine amoroasă” va fi completată cu informaţii despre cel mai recent roman al scriitorului: "Fiul cel bun", o autobiografie cutremurătoare lansată simultan în Franţa şi în România în primăvara acestui an.

 

De asemenea, şi în această ediţie, la Top Cultura continuă seria manifestărilor dedicate celor 150 de ani de la înfiinţarea Şcolii Naţionale de Arte Frumoase, prima instituţie de învăţământ superior de arte plastice din România.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.