loader
Foto

Derby-ul Olteniei la handbal feminin, în direct la TVR 1

A doua etapă a Ligii Naţionale de Handbal Feminin aduce faţă în faţă HCM Râmnicu Vâlcea şi SCM Craiova, partidă transmisă duminică, 10 septembrie, ora 16.00, în direct pe TVR 1 şi TVR HD.

 

Cele două echipe încep noul sezon întărite, după transferurile din această vară. La vâlcence evoluează acum şi interul dreapta Natallia Vasileuskaya, care a impresionat sezonul trecut în campionatul maghiar, dar şi portarul naționalei Croației, Marina Razum, în timp ce, în Bănie, a ajuns Bobana Klikovac, un pivot de 22 de ani venit din campionatul Ungariei, de la Alba Fehervar. La SCM Craiova joacă, de asemenea, golghetera din sezonul trecut, Cristina Zamfir, precum şi vedeta naţionalei, Valentina Ardean Elisei.

Întâlnirea de la Râmnicu Vâlcea se anunţă a fi una aprigă, vâlcencele căutând prima victorie, iar craiovencele încercând să-şi arate adevărata valoare.

Cu 10 handbaliste străine în lot şi un nou antrenor, echipa din Râmnicu Vâlcea vine după o înfrângere neaşteptată la Braşov şi are doar varianta victoriei în faţa echipei din Bănie, considerată favorită la locul secund în acest sezon sezon.

De cealaltă parte, SCM Craiova a câştigat etapa trecută, cu 25-19 în faţa echipei din Bistriţa, însă meciul s-a ridicat rareori la nivelul aşteptărilor.

Partida dintre HCM Râmnicu Vâlcea şi SCM Craiova va fi comentată de Dragoş Bocanaciu şi va putea fi urmărită, duminică, 10 septembrie, ora 16.00, în direct pe TVR 1 şi TVR HD.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...