loader
Foto

De luni până joi, patru episoade din "CSI:Crime şi investigaţii", la TVR 2

Săptămâna aceasta urmăriţi episoadele 5-8 din sezonul al XIII-lea al serialului „CSI: Crime Scene Investigation”, care prezintă cazurile şi investigaţiile criminaliştilor de la Las Vegas Police. De luni până joi, de la ora 23:10.

 

În SUA, sezonul 13 din CSI a avut premiera pe 26 septembrie 2012 şi are 22 de episoade. Pe lângă echipa serialului, de-a lungul acestui sezon ne vom întâlni cu actori ca: Lindsay Davenport, Chris Evert, Justin Gimelstob, Kate Danson, Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler, Tim Matheson, Eric Roberts şi James Callis.

Echipa CSI Las Vegas este formată din: D.B. Russell (interpretat de Ted Danson), Julie „Finn” Finlay (Elisabeth Shue), Nick Stokes (George Eads), Sara Sidle (Jorja Fox), Greg Sanders (Eric Szmanda), Al Robbins  (Robert David Hall), David Hodges (Wallace Langham), David Phillips (David Berman), Morgan Brody ( Elisabeth Harnois), Henry Andrews (Jon Wellner), Jim Brass (Paul Guilfoyle)

EPISOADELE SĂPTĂMÂNII

Episodul 5: Play Dead (luni, 10 august, ora 23:10)

Nick caută un poliţist lunetist folosind câinele uneia dintre victime. În plus, echipa încearcă să afle cine a împuşcat un avocat specializat în divorţuri.

(w882) CSI play d

 

Episodul 6:  Pick and Roll (marţi, 11 august, ora 23.10)

Antrenorul echipei de baschet WLVU este ucis şi pe măsură ce echipa de detectivi cercetează cazul ies la iveală numeroase piste care duc către Charlie, fiul lui DB.

(w882) CSI pick a

 

Episodul 7: Fallen Angels (miercuri, 12 august, ora 23.10)

Un pastor este găsit mort pe mormântul unui fost detectiv CSI, Warrick Brown. Echipa de investigaţie descoperă legături între acest caz şi familia defunctului detectiv.

(w882) CSi fallen

 

Episodul 8: CSI on Fire (joi, 13 august, ora 23.10)

Descoperirea unui mormânt comun în deşert pune echipa de detectivi pe urmele unui criminal în serie din Seattle. E vorba de un caz la care Findlay a mai lucrat în trecut. Întrebarea este, însă, cât de departe va reuşi să ajungă de data aceasta în termeni de condamnare a criminalului.

(w882) CSI on fir

***

Despre CSI

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-offCSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...