loader
Foto

Galerie foto

De la Bucureşti la Frankfurt şi înapoi - la „Arte, carte şi capricii”

Joi, 2 noiembrie, de la ora 21.00 la TVR 3, într-o ediţiedespre  filmele bune, cărţile proaspăt ieşite din tipar, muzica de cea mai bună calitate şi, nu în ultimul rând, cu artă vizuală.

 

În ediţia din această săptămână, Radu Nechit are în studioul emisiunii„Arte, carte şi capricii” două invitate care ne aduc informaţii de la două evenimente culturale marcante.

Prima este scriitoarea Doina Ruşti de la care  aflăm de ce Târgul de Carte de la Frankfurt este cel mai important în Europa şi ce a însemnat pentru ea ediţia din 2017 a acestui eveniment.

Cea de-a doua invitată în dialog cu Radu Nechit este Monica Sebestyen, directorul Urban Eye Film Festival - care ne face o invitaţie foarte interesantă la film, dar şi la cunoaşterea oraşului în care trăim. Cât de mult ne raportăm la spaţiul construit? Mai privim aşa cum merită clădirile pe lângă care trecem în fiecare zi? Sunt numai două dintre întrebările la care vom încerca să răspundem în emisiunea „Arte, carte şi capricii” în această săptămână.

Dacă vă amintiţi cu drag de anii '80 şi de discotecile acelei perioade, aveţi în Bucureşti un proiect vizual interactiv numai bun pentru o ieşire în oraş cu prietenii. Discoteca BTT vă aşteaptă la Palatul Stirbey de pe calea Victoriei cu muzică şi multe amintiri!

Muzica bună este de asemenea în prim plan - adusă de Liana Stanciu şi un nou interviu special, de această dată cu interpreta şi compozitoarea de jazz Teodora Enache, de la care vom afla care este secretul carierei ei, dar şi de unde a pornit pasiunea sa pentru muzică şi scenă.

Acestea, dar şi multe altele, la „Arte, carte şi capricii”, joi, 2 noiembrie, de la ora 21.00, pe TVR3.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...