loader
Foto

Galerie foto

Dăruiește Românie! a adus în casele românilor emoție și bucurie

De Revelion, „Dăruiește Românie!" a adus în casele românilor de peste hotare emoție și bucurie românească. Ați revăzut această ediție pe 8 ianuarie, de la ora 21:00, la TVR Internațional.

 

Ajunsă la finalul unui an provocator, „emisiunea românilor de pretutindeni", așa cum este cunoscută emisiunea „Dăruiește Românie!", prezentată de Carmen Târnoveanu în fiecare vineri seară la TVR Internațional, ne-a oferit, în ediția de Revelion, declarații și momente inedite, pline de emoție și mărturisiri neașteptate.

(w882)

Difuzată chiar în seara de Revelion, pe 31 decembrie 2020, la cumpăna dintre ani, "Dăruiește Românie!" a reunit, în platou, artiști precum Nico, Ionuț Galani, Roxana Nemeș, Raisa, Arlinda Morava, Mihnea Stănescu, Andi Nucă, trupa Chaplin, Triumph Dance Academy.

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

(w882)

Așadar, cu mic, cu mare, românii din străinătate, dar nu numai ei sunt invitați să revadă un Revelion memorabil, cu muzică, dans, veselie și umor, împreună cu familia de la “Dăruiește Românie!”, pe TVR Internațional și TVR+.

(w882)

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

Moderator: Carmen Târnoveanu

Director de imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...