loader
Foto

Dansează! Bilal Hassani aterizează în ediția 2021 a jocului video Just Dance cu „Flash”

La Eurovision 2019 și-a arătat vocea și spiritul cu numărul „Roi”. Și acum, regele Franței pe YouTube, Bilal Hassani și-a unit forțele cu colegii YouTubers Paola Locatelli, Sundy Jules și Sulivan Gwed pentru a face coregrafia „Flash” pentru ediția franceză a jocului video extrem de popular Just Dance 2021.

 

„Am onoarea să vă anunț că sunt la JUST DANCE 2021”, a scris Bilal pe Instagram. „Verificați„ Flash ”- Am avut o explozie în acest proiect și abia aștept să vă arăt”.

Dar va trebui să așteptați. Jocul va fi lansat pe 12 noiembrie. Noua piesă a lui Bilal, „Flash”, va fi lansată cu albumul său pe 6 noiembrie.

Bilal Hassani la Just Dance 2021

Bilal va fi prezentat pe platformă sub semnatura sa proprie adica cu peruca sa blondă . Ne place că în exemplul de grafic de mai sus Bilal apare sub cuvintele „Jazzy” și „Super”, comentează wiwibloggs.

Filmarea coregrafiei a fost o aventura de înaltă tehnologie. El este creat alături de YouTuber Sundy într-o ținută Matrix-esque, utilizată astfel încât designerii să-l poată lăsa fără probleme pe Bilal în jocul video.

Bilal va fi în companie bună. Actul rusesc Eurovision 2020 Little Big își va vedea melodia „Uno” pe toate edițiile Just Dance la nivel global.

Dintre celelalte trei melodii Eurovision care au fost prezentate în jocul de ritm, toate trei au câștigat concursul de melodii: hit-ul „Toy” al Nettei din 2018, câștigătorul Lenei din 2010 „Satellite” și piesa ABBA din 1974 „Waterloo”.

Artistul Eurovision 2011 Stella Mwangi - regina rap-ului și hip-hop-ului norvegian - a realizat versiunea din 2019 a jocului cu piesa ei „Not Your Ordinary”, care nu era o piesă Eurovision.

Just Dance este unul dintre cele mai mari jocuri video. Lansat pentru prima dată în 2009, este numit după cunoscutul single de succes al Lady Gaga. În fiecare an, o nouă versiune a jocului apare cu o nouă coregrafie de dans pe care utilizatorii o pot folosi.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...