loader
Foto

Dacă e weekend, e din nou handbal la TVR

Pe 29 şi 30 octombrie, la TVR 1 urmărim în direct partidele de handbal Universitatea Cluj-HC Zalău (sâmbătă, ora 16.00) şi ASC Corona Braşov - AHC Dunărea Brăila (duminică, ora 16.00)

 

TVR vă invită în weekend la un nou regal handbalistic. Cele mai tari partide ale etapei a 8-a a Ligii Naţionale feminine sunt în direct la TVR 1.

Sâmbătă, 29 octombrie, la Cluj, este programat „derbiul Ardealului” - între Universitatea, din localitate şi HC Zalău. „Este o întâlnire de mare rivalitate, care aduce faţă în faţă doi antrenori temperamentali: Carmen Amariei şi Gheorghe Tadici. Va fi un meci fără menajamente, în care ambele formaţii se vor duela teribil pentru a rămâne în lupta pentru un loc de cupe europene”, comentează Dragoş Cojocaru, jurnalist al Redacţiei Sport a TVR. Partida este transmisă în direct de la Cluj de TVR 1 sâmbătă, de la ora 16.00, cu comentariul lui Dragoş Bocanaciu.

Duminică va fi însă meciul meciurilor: „o partidă de nivel european”, ce opune, la Braşov, două formaţii care se bat pentru podium: Corona, locul 3 în Ligă, şi actualul lider al campionatului, Dunărea Braila. „Nu trebuie ratată această încleştare de foc, în care vom putea vedea la lucru multe componente ale Naţionalei României”, mai spune Dragoş Cojocaru. Meciul de handbal ASC Corona Braşov - AHC Dunărea Brăila este transmis în direct la TVR 1 sâmbătă, de la ora 16.00, tot cu comentariul lui Dragoş Bocanaciu.

(w882)

Începând din această toamnă, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin.

Credit foto: Ucluj.ro; libertatea.ro

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Diplomă de excelenţă pentru jurnalistul Răzvan Onesa

La aniversarea a 30 de ani de existenţă în peisajul presei economice autohtone, Top Business, una dintre publicaţiile care reuşeşte să existe şi ...