loader
Foto

Cum să scapi de teama de dentist...

„Decor şi stil” vă prezintă o clinică dentară cu design spectaculos,  marţi, 9 aprilie, de la ora 15.30 (la TVR 2 şi online pe TVR+)

 

Pornind de la ideea că, în general, clinicile dentare, chiar şi cele moderne, pot provoca un stres inevitabil vizitatorilor, echipa emisiunii „Decor şi stil” vă prezintă în ediţia de marţi  o clinică dentară cu un design spectaculos, care îi transpune pe vizitatori într-o atmosferă caldă, în care să uite de emoţiile tratamentului dentar.

Realizatorii emisiunii vă invită într-o clinică de stomatologie pe trei niveluri, finisată cu cele mai noi şi sofisticate materiale şi „încălzită” cu o grafică specială cu influenţe pop art şi obiecte, design şi lumini, care creează un univers fascinant.

Telespectatorii pot afla cum pot fi utilizate inteligent unele spaţii mici, dar şi cum a fost gândit proiectul unui astfel spaţiu, care utilizează cele mai noi tehnologii şi materiale nu numai la nivelul actului medical, ci şi în ceea ce priveşte standardele de arhitectură.

Noul sezon al emisiunii „Decor şi stil” a debutat în luna martie, primele ediţii fiind dedicate arhitecturii pariziene, pasajelor acoperite ale oraşului de pe Sena şi Muzeului Grévin – al statuilor de ceară. În ediţia difuzată săptămâna trecută, realizatorii au prezentat proiectul unui duplex rezidenţial din Bucureşti, care este utilizat ca reşedinţă temporară.



Despre emisiunea „Decor şi stil”

Pornind de la ideea că interiorul în care locuiţi vă reprezintă la fel de mult ca şi hainele pe care le purtaţi, emisiunea „Decor şi stil” vă prezintă case şi spaţii publice cu un decor deosebit, dar şi muzee inedite, arhitectură specială sau arhitectură peisagistică, locuinţe moderne şi locuinţe decorate în stil clasic, tendinţe actuale, dar şi interioare de lux. Toate acestea servesc ca sursă de inspiraţie pentru a vă amenaja spaţiul pe care îl aveţi la dispoziţie. „În modă este de ajuns să te uiţi pe stradă şi, vrând, nevrând, simţi cum se schimbă. În decoraţiuni trebuie să te documentezi, să vezi multe şi să simţi ce ţi se potriveşte” este mesajul realizatorilor emisiunii – Irina Irşai şi Georges Boisnard.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.