loader
Foto

"Cult@rt", un nou sezon

„Cult@rt” vă aduce arta aproape de suflet! Luni, 21 septembrie,  de la ora 22.00,  pe TVR 3 și canalele regionale ale Televiziunii Române s-a difuzat prima ediție din noul sezon.

 

Luni, 21 septembrie, de la ora 22.00, ne-am întâlnit cu o adevărată divă - celebra mezzosoprană Ruxandra Donose, artistă care a cunoscut succesul pe scene importante ale lumii. Cariera sa internațională a început în urmă cu exact 30 de ani, în septembrie 1990.

(w882) 44

Am vorbit și despre Carmina Burana”, un eveniment de succes, prezentat în cadrul stagiunii estivale a Operei Naționale Române Iași.

(w882) y

(w882) 11

Punguța cu doi bani” a bucurat mai multe generații de copii. Este cel mai longeviv spectacol al Teatrului „Luceafărul”. În stagiunea estivală, personajele au prins viață chiar la Bojdeuca lui Ion Creangă din Țicău.

(w882) 12

Dragoş Pătraşcu, profesor la Facultatea de Arte Vizuale și Design a Universităţii Naţionale de Arte „George Enescu”, a primit, în anul 2016, premiul pentru Grafică din partea Uniunii Artiştilor Plastici din România.Mareele memoriei”, cea mai recentă expoziţie a sa, a fost prezentată la Institutul francez din Iaşi.

Realizator - Andreea Știliuc

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...