loader
Foto

Croația – Belgia 0-0, în grupa F de la Cupa Mondială Qatar 2022

Belgienii au făcut doar egal cu echipa Croației și pleacă acasă, iar selecționerul Roberto Martinez și-a prezentat demisia. Generația de aur a ”Dracilor Roșii” își încheie trist povestea.

 

Belgienii au fost la mâna lor, aveau nevoie de victorie în fața croaților, dar în prima repriză a părut o echipă mulțumită de locul din clasament și de rezultat. Doar Carrasco și Mertens au pus în pericol poarta lui Livakovic, așa cum Perisic l-a încercat pe Courtois. În minutul 15, arbitrul englez Anthony Taylor a dictat penalty pentru Croația la un fault comis de Carrasco asupra lui Kramaric, dar a anulat decizia după consultarea VAR, pentru o poziție de ofsaid a croaților.

În parte a doua Martinez l-a aruncat în luptă și pe Lukaku, iar acesta a avut o bară, în minutul 60, și s-a luptat în permanență în careul croat, dar fără rezultat. S-a încheiat 0-0 și belgienii pleacă acasă după ce la ediția din 2018 se clasaseră pe locul al treilea.

Croaţia - Belgia 0-0

Ar-Rayyan, Ahmad Bin Ali Stadium, Grupa F, 43.984 spectatori

CROAŢIA: Livakovic - Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa - Modric, Brozovic, Kovacic (Majer 90+2) - Kramaric (Pasalic 64), Livaja (Petkovic 64), Perisic. SELECŢIONER: Zlatko Dalic.

BELGIA: Courtois - Dendoncker (Tielemans 72), Alderweireld, Vertonghen -  Meunier (Eden Hazard 87), Witsel, De Bruyne, Castagne - Trossard (Thorgan Hazard 59), Mertens (Lukaku 46), Carrasco (Doku 72). SELECŢIONER: Roberto Martinez.

Cartonaşe galbene: Dendoncker 67

Arbitri: Anthony Taylor - Gary Beswick, Adam Nunn (toţi din Anglia) - Istvan Kovacs (România)

Sursă foto: Getty Images

FILM.TVR.RO

Logo

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisă ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.