loader
Foto

Cristina Soare: Pantofii şi accesoriile nu sunt niciodată de ajuns!

Amănunte din spatele camerei despre prezentatoarele Telejurnalului de la TVR 1

 

Un material realizat de colegii de la TVRNews.ro, site-ul de ştiri al Televiziunii Române.

Doamnelor, nu puteţi să o contraziceţi pe Cristina, mai ales în această săptămână a răsfăţului permis. O prezenţă ireproşabil de elegantă, prezentatoarea rubricii Meteo de la Telejurnalele TVR mărturiseşte de ce este fericită cu alegerea profesională pe care a făcut-o.

Într-o lume în care etica şi deontologia nu mai sunt valori de bază ale unei meserii, alegerile trebuie să fie fără echivoc. În urmă cu 10 ani, ca şi acum, Televiziunea Română a fost pentru mine acel loc unic unde puteam să mă formez în adevăratul sens într-un profesionist media.

Cum era firesc, lucrurile au mers de la sine, etapele au fost trecute treptat, dar sigur, iar rezultatul m-a dus către punctul în care am descoperit vocaţia. Lucrul în echipă alături de profesionişti a contribuit la bagajul de cunoştinţe din toate sferele televiziunii.

Prezentarea meteo nu presupune doar un chip carismatic ce citeşte informaţii, ci şi un background profesional care facilitează transmiterea unor date către public în cel mai just fel cu putinţă. Ţinuta, zâmbetul, respiraţia sunt elemente de multe ori invizibile, dar ele se învaţă cu timpul şi se cizelează odată cu trecerea anilor.

Ceea ce am dobândit pentru apariţiile pe sticlă sunt detalii care m-au influenţat într-o manieră pozitivă şi în viaţa de zi cu zi şi le voi fi recunoscătoare tuturor celor care au contribuit la evoluţia mea.

Şi avantajele nu se opresc aici. Pentru că atunci când munca este susţinută şi făcută cu plăcere, nu există sacrificii, momente proaste sau situaţii neplăcute. Iar când jobul aduce cu sine un hobby, premisele nu pot fi decât cele mai bune.

Ca pentru orice femeie, hainele, pantofii şi accesoriile nu sunt niciodată de ajuns. De aceea, de la căutările de ţinute pentru prezentare am ajuns la a-mi crea propriile modele, alături de o prietenă care împărtăşeşte aceeaşi pasiune. Şi atunci când programul îmi permite, orele petrecute la atelier sunt şi o modalitate de relaxare.

Şi bonus pentru toate femeile interesate de modă – în curând voi pregăti o colecţie de coliere pretabile la orice ţinută, pentru orice anotimp şi pentru fiecare gust.

(w882) Cristina S

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: Joi, 25 Aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...