loader
Foto

Galerie foto

Tradiții și afaceri de succes, la "Corespondent TVRi"

Joi, 18 aprilie, de la ora 21.30, la TVRi vă invităm să urmăriți o nouă ediție la "Corespondent TVRi".

 

Înotătorul din Republica Moldova Ion Lazarenco-Tiron este primul om din istorie care a traversat înot cele șapte strâmtori de pe glob din prima încercare. A fost desemnat Omul Anului 2018 de Asociația Mondială de Natație în Ape Deschise și este nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace.

Invitat: Ion Lazarenco-Tiron, sportiv nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

(w882)

O arhitectă din România încearcă de câțiva ani să transmită frumusețea și bogația lumii, prin Semne cusute. Așa se numește comunitatea pe care a creat-o și a dezvoltat-o și cu ajutorul căreia promovează ia românească în lume. Recent, expoziția AIEVEA a fost admirată la Tokyo, în Japonia.

Invitată: Ioana Corduneanu, fondatoarea comunității SEMNE CUSUTE

În contextul în care femeile ocupă un loc din ce în ce mai important și pe piața afacerilor, semnalăm un proiect dedicat educației antreprenoriale pentru femei, în care sunt implicate și românce din Diaspora. Lansarea Elite Business Club Roma a avut loc recent în capitala Italiei, evenimentul reunind întreprinzători români și italieni, precum și persoane interesate să își dezvolte propria afacere.

Invitate: Bianca Tudor, fondatoarea organizației Elite Business Women, și Adriana Făgărasian, reprezentanta Elite Business Women Roma.

(w882)

Vorbim în ediția din aceasta săptămână despre tezaurul literar românesc, acum mai accesibil tuturor categoriilor de public, dar mai ales despre evenimentele de excepție organizate la București de Muzeul Național al Literaturii Române, în contextul Sezonului România-Franța.

Invitat: Ioan Cristescu, director al Muzeului Naţional al Literaturii Române.

(w882) Coresponde

***
Moderator Corina Dobre
Jurnalişti: Virginia Ghiţă, Lucian Băbeanu şi Sandrino Gavriloaia
Producător Liliana Văduva

Emisiunea poate fi urmărită online pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.