loader
Foto

Concurs „ÎN GRĂDINA DANEI”

Câştigă utilaje pentru grădina ta de la S.C. RURIS IMPEX S.R.L., urmărind emisiunea de la TVR1!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Eşti pasionat de grădinărit? Îţi doreşti ca grădina ta sa fie mai frumoasă decât a vecinului? Vrei să faci mai mult pentru ea, dar nu ai utilajele necesare? A sosit momentul ca toate acestea să se schimbe! Urmăreşte în fiecare duminică, de la ora 10.00, emisiunea În grădina Danei, la TVR 1, răspunde corect la întrebările pe care ţi le adresează Dana Constantinescu şi poţi deveni posesorul unor utilaje pentru care te vor invidia toţi!

Mai exact, ce poţi câştiga? Nu mai puţin de opt premii puse în joc: o motosapă, o motocoasă, un atomizor, o motopompă, două mori cu ciocănele şi două motofierăstraie performante, oferite de S.C. RURIS IMPEX S.R.L. pentru acest concurs. Ce trebuie să faci pentru a intra în competiţie? Urmăreşte emisiunea În grădina Danei în fiecare duminică dimineaţă, la TVR 1, răspunde corect la întrebarea din timpul emisiunii şi trimite răspunsul corect, în plic, prin poştă, la adresa Televiziunii Române (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), cu menţiunea, pe plic, „Pentru emisiunea În grădina Danei”. Mai multe detalii găseşti în Regulamentul ataşat.

Concursul interactiv cu premii În grădina Danei se desfăşoară în perioadele: 22 februarie – 3 mai 2015, respectiv 20 septembrie – 25 octombrie 2015, în cadrul emisiunii al cărei nume îl poartă. Iar dacă ai câştigat unul dintre premii, nu renunţa: participă mai departe şi poţi reintra în joc! Succes!

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.