Concurs cu premii “NuExistaNuSePoate! cu Andreea Marin”

TVR.RO | Luni, 12 Octombrie 2020
Concursul la care sunt invitați să participe telespectatorii emisiunii TVR 2, “Nu exista nu se poate!”, difuzată de luni până joi, de la ora 17:55, oferă, săptămânal, premii utile și atractive pentru fani.
Documente disponibile pentru descarcare:

În perioada 12 octombrie 2020 – 07 ianuarie 2021, de luni până joi, în timpul desfășurării emisiunii #NuExistaNuSePoate! va fi anunțat un concurs “NuExistaNuSePoate! cu Andreea Marin” la care pot participa toți telespectatorii.

Cei care doresc să participe vor trebui să răspundă corect la o întrebare, pe care realizatoarea Andreea Marin o va adresa la finalul emisiunii, referitoare la unul dintre subiectele dezbătute în ediția respectivă.

Participanții sunt invitați să trimita răspunsul corect, împreună cu numele complet și numarul de telefon, pe adresa de e-mail a emisiunii nuexistanusepoate@tvr.ro, în fiecare zi de concurs (de luni până joi). Telespectatorii se pot înscrie în concurs din momentul adresării întrebării, până la ora 11:00 a zilei următoare. Pot participa la concurs un numar nelimitat de telespectatori, o singura dată /ediție.

Desemnarea câștigătorului săptămânii va fi realizată prin tragere la sorți, folosind site-ul Random.org, și anunțată lunea pe Instagram și pe pagina de Facebook.

Premiile constau în:

- un RUCSAC modern, realizat din material impermeabil, cu design ingenios, antifurt, oferit de sponsorul nostru Today Advertising.

- un set de produse cosmetice pentru îngrijire corporală oferit de Top Line România.

Regulamentul concursului îl găsiți AICI

TVR +
Canalul TVR YouTube