loader
Foto

Galerie foto

Comunism. Clătite şi detartrant.

În al doilea episod al seriei Adevăruri despre trecut de sâmbătă, 25 martie, la ora 14.30, la TVR 1 şi TVR+ am avut întâlnire cu strămoşii masterchef-ilor de azi . Tot atunci, ne-am reamintit de siropul Trecid şi frecţia Galenice.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În oceanul de propagandă comunistă din presa vremii se mai găseau şi câteva picături de normalitate, adică sfaturi utile pentru viaţa de zi cu zi.

În ediţia a doua Adevăruri despre trecut - Comunism. Clătite şi detartrant - telespectatorii TVR 1 se vor întâlni cu strămoşii masterchef-ilor de azi şi cu arhitecţi de design interior care propun înviorarea unei sufragerii clasice.

(w882)

Nu lipsesc recomandările de utilizare a unor substanţe care să distrugă puricii şi furnicile, sau a frecţiei Galenice şi a siropului Trecid.

Comuniştii aveau în vedere şi modernizarea concepţiilor bărbatului despre traiul în familie. Mai multe aflăm şi de la invitaţii episodului - Lavinia Betea, Rodica Popescu-Bitănescu, Cristiana Bota, Irina Tănase şi Laura Sgârcitu.

Realizator: Carmen Bărbulescu

Despre seria Adevăruri despre trecut:

Din 18 martie, TVR 1 a început difuzarea unei serii nou-nouţe Adevăruri despre trecut. Adevăruri nostalgico-dureroase despre un trecut pe care l-am trăit mulţi dintre noi şi pe care cei de azi le vor digera ca pe ceva de neînchipuit.

„Despre ce se ştia şi ce se petrecea de fapt în România înainte de 1989 continuăm să vorbim în noua serie Adevăruri despre trecut, începând de sâmbătă, 18 martie, de la 14.30, la TVR 1”, spune Raluca Rogojină, producătorul seriei.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.