loader
Foto

Competiția de creativitate SuperBlog, la a zecea ediție

Înscrierile au început duminică, 1 martie, odată cu lansarea primei provocări, și deja și-au anunțat participarea circa 100 de bloggeri.

 

Cea mai longevivă competiție de blogging din România își continuă tradiția prin cea de-a zecea ediție, Spring SuperBlog 2015. Aceasta celebrează câștigătorii celor nouă ediții anterioare și invită bloggerii creativi și ambițioși să se alăture galeriei de învingători SuperBlog.

Susținută de sponsori din diverse domenii, competiția testează creativitatea participanților pe teme dintre cele mai diferite, cu cerințe specifice și termene fixe, ajutând astfel bloggerii să se familiarizeze cu provocările unui parteneriat și cu așteptările marketerilor dornici să colaboreze cu blogosfera. Astfel, de la cosmetice și aparate electrocasnice, soluții financiar-bancare și certificate energetice, până la gadgeturi, cadouri ori destinații de vacanță sunt subiectele care vor aprinde creativitatea superbloggerilor în ediția abia lansată. După ce participanții redactează și publică pe blogurile proprii articolele dedicate competiției, reprezentanții sponsorilor jurizează creațiile lor, stabilind astfel câștigătorii premiilor alocate. Totodată, brandurile au ocazia de a afla direct de la sursă percepția bloggerilor despre oferta lor și de a interacționa cu aceștia.

(w882) Competiţi

Înscrierile continuă pe toată durata competiției, între 1 – 30 martie 2015. Bloggerii pot participa doar la probele preferate sau la toate, în funcție de temele și de premiile care îi atrag. Pe lângă premiile în bani, produse sau servicii oferite la fiecare probă, la final, cei care au acumulat cele mai multe puncte pe parcursul competiției pot câștiga premii suplimentare, în funcție de locul ocupat în clasament: premii cash în valoare de 2000 lei, 1000 lei și respectiv 500 lei pentru primii trei clasați. Valoarea totală a premiilor alocate depășește 12.000 lei.

La competiție poate participa oricine are un blog în limba română și vârsta de cel puțin 14 ani, indiferent de vechimea, tematica sau traficul blogului. Mai multe informații, regulamentul de participare, precum și probele de blogging în derulare sunt disponibile pe site-ul competiției, www.super-blog.eu.

Sponsorii care susțin Spring SuperBlog 2015 sunt Farmec, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, AVBS Credit, Avizez.ro, MyMan.ro, VacanteSpeciale.ro și Pensiunea 3 Stejari Brașov.

TVR 2 este unul dintre partenerii media ai evenimentului.

***

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și provocatoare competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără 9 ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, peste 1500 de participanți și s-au scris peste 20.000 de articole.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

publicat: Joi, 18 Aprilie 2024

Media suedeză scrie că Victoria, Prințesa Moștenitoare a Suediei, va participa la Marea Finala a Concursului Muzical Eurovision 2024 din Malmö.

„Înapoi la argument”: Dialogurile lui H.R. Patapievici cu Andrei Pleșu și Radu Paraschivescu (2007), redifuzate la TVR Cultural

Între 15 și 19 aprilie, TVR Cultural redifuzează dialogurile lui Horia Roman Patapievici cu Adrian Papahagi, Teodor Baconschi, Dan Burlac, Radu ...

Regizoarea Carmen Lidia Vidu, la „Mic dejun cu un campion”: „Atât știu să fac. Să lucrez” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...